Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Таков го купив компјутерот од АДСЛ , иначе да ги земам Left 4 dead (kecot) , Quake 4 , Doom 3 ќе ги тера?

Doom3 и Quake 4 најверојатно би требало да тераат на high без проблеми, али за Left 4 Dead...тешко дека и на low ќе ја играш.

Doom3 и Quake 4 најверојатно би требало да тераат на high без проблеми, али за Left 4 Dead...тешко дека и на low ќе ја играш.

фактички оваа Дум 3 има поубава приказна од Лефт фор дед али ок , ќе пробам да најдам Дум ако можам ако не овие од ти шо ми препорача некоја ке побарам

AAA и заборавив дали ќе можам да ја играм Battefield Vietnam?

фактички оваа Дум 3 има поубава приказна од Лефт фор дед али ок , ќе пробам да најдам Дум ако можам ако не овие од ти шо ми препорача некоја ке побарам

AAA и заборавив дали ќе можам да ја играм Battefield Vietnam?

nope! :)

--- надополнето ---

Од Doom3 имам гледано само видеа...и да има многу добра графика како за игра од 2004 али провери system requirements за 2те игри и ќе се увериш самиот.

Некоја browser based освен мафиамк , ерепублик хатрик...

the crims Ја играв порано, мене тогаш ми беше многу заразна... сега не ја играм.

ogame Ја немам играно ама имав еден другар кој буквално не јадеше, стануваше во 3 навечер... ептен ептен заразна игра...
види последици (му го избришале акаунтот или хакнале, па полуде детево):

на видеово во опис пишува дека е заради Unreal турнамент ама ја своевремено знаев дека е заради огаме... незнам шо е точно..

Односно чекај, прашуваше за Battlefield Vietnam од 2004, таа сигурно можеш да ја играш, јас се префрлив на експанзијата Battlefield Vietnam..

nope! :)

--- надополнето ---

Од Doom3 имам гледано само видеа...и да има многу добра графика како за игра од 2004 али провери system requirements за 2те игри и ќе се увериш самиот.

PC Minimum System Requirements
P4 1.5Ghz CPU (or equivalent).
384MB of RAM.
64MB graphics card (see below for chip details).
2GB of free hard drive space.

Recommended for Medium Quality - 1024x768:
2Ghz CPU.
512MB RAM.
Radeon 9800 or GeForce FX 5950U.
5-channel sound card and speakers or headphones.

Recommended for High Quality - 1280x1024
3Ghz CPU.
1024MB RAM.
Radeon X800 XT or any Geforce 6800.
5-channel sound card and speakers or headphones.

Препорачаната конфигурација за Doom3, е всушност еднаква со минималната за Left 4 Dead, така да...

Homefront
Останати видеа овде.
Или ќе ја бива, или нема да бива. Средина нема.
Или нешто нови и интересно, или уште една воена генеричка игра со пукање.
Излегува на 8ми март 2011.
Убав датум.

Dead Space 2.
Рецензијана на Гејмспот, 8.5, а сите 3 негативности се однесуваат на важни работи, гејмплејот и синглплеер кампањата

- нема некое подобрување, новост во гејмплејот
- репетитивна
- (некои) досадни задачи/мисии

+ атмосфера и звук
+ интересно е да ги сакатиш мутантине

Па џабе ми атмосфера и звук и мутантине (кои ќе ти здосадат после некое време), ако е репетитивна, досадна и иста како кецот. :icon_conf

Не се дозволени побарувања на торенти!

е вака сега пошто по препорака од овде сум изиграл многу јаки игрици, јас сакам да ви препорачам една многу супер игра http://s16.gladiatus.com/game/c.php?uid=28014 па кој има време и можност може слободно да започне да ја игра пошто ви тврдам дека е ептеееен заразна, кој при почеток на играта наиде на некои проблеми и нејаснотии нека ми пише п.п.
ќе ви ја објаснам некој друг ден сега за сега сум на почеток и немам мн време, позз

0ed9592047d64e930c6d6cc79e0589cdf85239b4Fight-Night-Round-4-360-US.jpg

Редно беше, народен време е за пукање вилици. На предходната round 3 мислам дека маста му ја извадовне на џојстиците со 4-кава ќе биде исто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom