За Миладинова имам прекрасно мислење, и беше докторка на сопругата, ама како што разбрав замина за Америка. Сега ја следи д-р Бојана, океј е. До душа само контроли прави сега.
Млада докторка, пред да замине Даниела можеби околу година дена работеше заедно со неа, дали беше на специјализација или да и ги предаде пациентите не знам.
Nemoj da ja pravite istata greshka ko mene. Kaj Cholancevski na klinika NIKAKO! Milion komplikacii posle otstranuvanje na tiroidna, 2 nedeli bev na karil zaradi nego.
Pa I na kraj jas mu bev kriva, ne mi bila dobra krvta. Hahahah kakov idiot, samobendisan, toj e se samo profesor ne. SELJACISHTE = CHOLANCEVSKI. Zaradi tatko mu e profesor, bez nikakva strucnost. Odvraten chovek.
Не е препорака, ама предупредување да не закажувате кај овој. Никаква култура, сељачко однесување кон пациентот и неговата придружба, одбива да извши преглед на одредени пациенти и извештајот го пишува од она што ќе му кажеш.
Дечки да ми препорачате добар офтамолог без оглед дали е на приватно или државно, Скопје или во друг град, првично за одредување на диоптирија но и целосен детален преглед, каде ќе можам да закажм за наредните 2 денови?
Nemoj da ja pravite istata greshka ko mene. Kaj Cholancevski na klinika NIKAKO! Milion komplikacii posle otstranuvanje na tiroidna, 2 nedeli bev na karil zaradi nego.
Pa I na kraj jas mu bev kriva, ne mi bila dobra krvta. Hahahah kakov idiot, samobendisan, toj e se samo profesor ne. SELJACISHTE = CHOLANCEVSKI. Zaradi tatko mu e profesor, bez nikakva strucnost. Odvraten chovek.
Автоматски споено мислење:
Исто премногу лошо искуство со него. Господ да ги чува сите пациенти од тоа чудовиште.
Се дере, хистерија.
Оф топик, ама треба да видеш што прави на испити и на вежби на студенти. Максимално малтретирање, мене ми беше асистент и партал те прави, те вреѓа, максимална ароганција. Колешки имаат со плачење излегувано од испит кај него, вреѓање на лична основа. Особено е брутален со жени, најверојатно дека не може да јаде ќотек од нив,
Дечки да ми препорачате добар офтамолог без оглед дали е на приватно или државно, Скопје или во друг град, првично за одредување на диоптирија но и целосен детален преглед, каде ќе можам да закажм за наредните 2 денови?
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.