Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Така е, но да го додадам и др.Ивчев.
Всушност, сите уролози се добри таму
Napravivme Biopsija na privatno, benigno e, Ante momentalno ne operira, a e najdobar, Dali imate iskustvo so Ivica Stojanovski 8 septemvri?
Автоматски споено мислење:

Mlad doktor e, no umen...ama odi kaj postarite.
Ante najdobar rekoa e, ama momentalno ne moze zatoa prasuvam za mladiov mi go pofalija

Mlad doktor e, no umen...ama odi kaj postarite.
Анте е најдобар знам душа човек, ама ни треба операција побрзо... На приватно е околу 2000 евра

Последно уредено:
Napravivme Biopsija na privatno, benigno e, Ante momentalno ne operira, a e najdobar, Dali imate iskustvo so Ivica Stojanovski 8 septemvri?

Ante najdobar rekoa e, ama momentalno ne moze zatoa prasuvam za mladiov mi go pofalija

Анте е најдобар знам душа човек, ама ни треба операција побрзо... На приватно е околу 2000 евра
Искрено незнам, знам само дека го фалат, лошо немам чуено....ама и Тони Крстев е таму.

Препорака за доктор за надворешни хемороиди, две години имам проблеми
Најдобар доктор си самиот ,регулираја храната,избегавај МЕСИШТА,избегавај алкохол,јади кувана храна-СУПИЧКИ секој ден,и на крај Турското -мијање газенцето со бебешки сапун.

Dali kaj nas se pravat testovi za SIBO?

Nekade procitav deka dr. Vasko Vasilevski vo Sistina bil dobar, dali nekoj ima iskustvo kaj nego za nervozni creva i slicno?

Zdravo, preporaka za operacija na kamen vo zolchka, doktor ili ustanova

Дали има некој искуство со Димитар Чепреганов ?

јас барам некој ортопед ама многу да е спремен ако имате да преопрачате ке ви бидам благодарен

Дали некој би можел да ми препорача добар невролог и која е цената на прегледот?

Подобри интернисти во Скопје (не ординација Срце)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom