Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Ti blagodaram mnogu na odgovorot, vistina koga mi rekoja od 50-100 evra od den, mi se krena kosata(iskreno bev spremen da platam i 50 evra od den ako treba samo da ne sum vo soba so site bolni....) ama vaka veke mi olesna... samo uste edno prasanje, so sigurnost e taa cena gore/dolu? Gi pobarav da gi prasam, pa mi rekoja utre sabajle.... Fala ti uste ednas na odgovorot navistina mi znaci...
Не сум сигурна.... Имаш ти осигурување така?
Како и да е, на телефон ке ти кажат утре.

Во ГОБ 8 Септември пред 3 год. беше 2 000 денари на интензивна.
Апартман, Вип?
Незнам на неурохирургија дали имаат такви Вип соби.
На гинекологија е 50 евра ама тука ти е и пороѓајот, здравствените услуги, лекови ..

Не сум сигурна.... Имаш ти осигурување така?
Како и да е, на телефон ке ти кажат утре.
Da da osiguran sum,drugar mi kaza deka na zan mitrev klinikata bilo 2000den, pa ovde 50-100 evra sto e mnogu cudno.... da ke prasam utre za sigurnost, fala ti uste ednas.

Ако не ти е тешко, баш кажи ни колку е точно.
Nema problem ke vi pisam.Ama iskreno ne veruvam deka e 50-100 evra...barem se nadevam nema da bide od 50 do 100 evra, mene ne mi treba nikakov luksuz ili sto ti znam, samo da sum odelen tie 2-3 dena od bolnite na klinika, a znam deka gi ima preku 14-15 vo edna soba...

Апартман, Вип?
Незнам на неурохирургија дали имаат такви Вип соби.
На гинекологија е 50 евра ама тука ти е и пороѓајот, здравствените услуги, лекови ..

Апартман со Тв, со тоалет, туш...

Ауууууу...некој генерал да не си...кога било тоа!?
За фрижидер дека имало немам појма.

Хехехе да бе Стојанче Ангелов сум :D

Нема врска, пред 3 год. пишав погоре. Јас не платив ништо, по некоја случајност...а бев спремен да платам ако не ме преместеа.

Хехехе да бе Стојанче Ангелов сум :D

Нема врска, пред 3 год. пишав погоре. Јас не платив ништо, по некоја случајност...а бев спремен да платам ако не ме преместеа.
Сомнително ;)

Nema problem ke vi pisam.Ama iskreno ne veruvam deka e 50-100 evra...barem se nadevam nema da bide od 50 do 100 evra, mene ne mi treba nikakov luksuz ili sto ti znam, samo da sum odelen tie 2-3 dena od bolnite na klinika, a znam deka gi ima preku 14-15 vo edna soba...

Колку и да е обезбеди си со време, не верувам дека има повеќе од 2-3 апартмана...има многу како тебе што сакаат посебна соба и се спремни да платат.
Со лесно.

Колку и да е обезбеди си со време, не верувам дека има повеќе од 2-3 апартмана...има многу како тебе што сакаат посебна соба и се спремни да платат.
Со лесно.
Да,ќе се јавам утре,уште ја чекам докторката да ми се јави да ме повика,ама ми рече до крајот на септември треба да биде. Ама ќе си обезбедам со време што е сигурно сигурно...А искрено и немие чудно да ми речет нема слободен тогаш ќе одложам операцијата ако треба ама да седам со сите болни,никогаш повеќе,сум искусил и многу е лошо искуството.

Zdravo na site! Imam edno prasanje, Dali nekoj znae kako se dvizat cenite za privatna soba/apartman vo Majka Tereza klinikata vo nevrohirurgija? Iskreno nekoj mi velat od 50-100 evra, sto e mnogu... pa iskreno bi sakal da slunam odgovor od nekoj sto veke pominal ili nekoj blizok bil tamu pa podobro gi znae tie raboti.Vi blagodaram odnapred. So pocit
...зависи може точно ти кажаа, дополнителна тарифа да дадат ,,подобра нега,, :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom