Quark
brr,brr...zbrc
- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 3.489
- Поени од реакции
- 156
Ne e politika maco muri.... VEST e....зошто, ама зошто се мора да се врти на политика??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne e politika maco muri.... VEST e....зошто, ама зошто се мора да се врти на политика??
според водениов муабет не изгледа баш така..Ne e politika maco muri.... VEST e....![]()
зошто, ама зошто се мора да се врти на политика??
Oставете ја паранојава на гнасниов...разбирливо е. Ниеден македонец не би го направил она што слаткарот го направи за Бајрам...Во очи ги лажеше и ги труеше своите соселани за 10 денари.
Овој нашиот, што бил заминат во умот, што немал пари...којзнае. Барем бил префинет и скриен ебаму газо. Овој шлопатаров албански на секоја телевизија го кажаа, а племето неуко албанско се даде таму да пие боза и да јаде индијанки. :pos2:
Абе и факултет ви дадовме, и јазик ви дадовме, и пасоши, и работа и се, и не се научивте бе. Племе сте. Од кога сте создадени, од 1912 година бевте и останавте племе.
А на авторот на темата...криво му е за неговото потекло и соселанштината околу него...затоа и самиот кажа дека живее во македонска населба, помеѓу цивилизација. :wink: Мило ми е, се надевам неговите поколенија ќе бидат барем малку слични на Бени Шаќири и ќе ја пејат
Дотогаш можете да се шлепате како македонци во европа, а Албанци во Македонија, бидејќи западњаците добро знаат што и какви се аљбанците...
Многу се смеам кога ќе правам муабет со некој германец италијан или швајцарец кој работи со граџевина, и кога ќе му кажам дека сум македонец, веднаш ми вели, аааа имам јас еден амал кај мене македонец, Фатмир се вика. :pos2:
Ако сте толку горди на вашето потекло, што не одете и по швајцарија и германија да кажувате дека сте Албанци, племе а? Или ве знаат какви сте и што сте па ќутите ко пички таму, а овде глумите локал патриотизам од 1912 година.
Многу тешки зборови кажав вечерва...дај да прекинеме овде.
Е сега...изгледа не биле само албанците од Бит Пазар "слаткари" а?![]()
Како што битолчани плаќаат два пати на Соња?![]()
искрено мислев дека дека си паметен тип со кој може да се дебатира, онака ко. јас ке ти кажам тебе од македонска а ти мене од албанска гледна точкаПа затоа и ја поставив темата. Да земеш да ја прочиташ претходната, па на форумџиите на таа тема да им го кажеш истото. И на овој подоле кажи му.
според водениов муабет не изгледа баш така..
Oставете ја паранојава на гнасниов...разбирливо е. Ниеден македонец не би го направил она што слаткарот го направи за Бајрам...Во очи ги лажеше и ги труеше своите соселани за 10 денари.
Овој нашиот, што бил заминат во умот, што немал пари...којзнае. Барем бил префинет и скриен ебаму газо. Овој шлопатаров албански на секоја телевизија го кажаа, а племето неуко албанско се даде таму да пие боза и да јаде индијанки. :pos2:
Абе и факултет ви дадовме, и јазик ви дадовме, и пасоши, и работа и се, и не се научивте бе. Племе сте. Од кога сте создадени, од 1912 година бевте и останавте племе.
А на авторот на темата...криво му е за неговото потекло и соселанштината околу него...затоа и самиот кажа дека живее во македонска населба, помеѓу цивилизација. :wink: Мило ми е, се надевам неговите поколенија ќе бидат барем малку слични на Бени Шаќири и ќе ја пејат
Дотогаш можете да се шлепате како македонци во европа, а Албанци во Македонија, бидејќи западњаците добро знаат што и какви се аљбанците...
Многу се смеам кога ќе правам муабет со некој германец италијан или швајцарец кој работи со граџевина, и кога ќе му кажам дека сум македонец, веднаш ми вели, аааа имам јас еден амал кај мене македонец, Фатмир се вика. :pos2:
Ако сте толку горди на вашето потекло, што не одете и по швајцарија и германија да кажувате дека сте Албанци, племе а? Или ве знаат какви сте и што сте па ќутите ко пички таму, а овде глумите локал патриотизам од 1912 година.
Многу тешки зборови кажав вечерва...дај да прекинеме овде.
Затоа што, за жал, во Македонија СЕ е политика. Односно така изгледа. Еден професор Американец, држеше едно предавање и ни рече: Јас поопседнат народ со политика на сум видел.
Секогаш се се врти околу политиката. Ама политиката не се врти околу нас.:smir:
искрено мислев дека дека си паметен тип со кој може да се дебатира, онака ко. јас ке ти кажам тебе од македонска а ти мене од албанска гледна точка
во случајов ти се покажуваш дека си провокатор како суасајд месаја, маваш ниско, подло и банално, глупо, тоа што некој кретен продавал колачи го направи меѓуетнички скандал
жално, жално
тоа што тебе ти пречеше на „онаа“ тема требаше галантно да го игнорираш и да не се спушташ на нивно ниво, како што многу македонци сега ќе те игнорираат тебе на „оваа“ тема
Абе ниту тој штипјанецот, ниту тој од Битпазар , ниту Соња од ТАТ се криви кога сме толку глуп и прост народ. Тие само биле креативни и ја искористиле ситуацијата. Е сега тоа што ги фатиле кажува дека и тие не се многу попаметни од рајата.
Хах Рајмс си го доби саканиот реваншЛоЛ
Колку е сега 1:1 или имам пропуштено некој натпревар?