Препакувал и продавал слатки од ѓубриште

• Креатор на темата Креатор на темата rymz
  • Време на започнување Време на започнување
bidejki forumot e za politika i vesti a tie na vrtat site nas jebesh ga bolna vistina

Ne e politika maco muri.... VEST e....:):)
според водениов муабет не изгледа баш така..

он топик: што се нема да направи човек за да заработи пари, да видам како би му било на него кога би јадел слатки од ѓубриште:nerv: којзнае што проблеми и болести им предизвикал на луѓето што ги купувале:nesvest:

Oставете ја паранојава на гнасниов...разбирливо е. Ниеден македонец не би го направил она што слаткарот го направи за Бајрам...Во очи ги лажеше и ги труеше своите соселани за 10 денари.

Овој нашиот, што бил заминат во умот, што немал пари...којзнае. Барем бил префинет и скриен ебаму газо. Овој шлопатаров албански на секоја телевизија го кажаа, а племето неуко албанско се даде таму да пие боза и да јаде индијанки. :pos2:

Абе и факултет ви дадовме, и јазик ви дадовме, и пасоши, и работа и се, и не се научивте бе. Племе сте. Од кога сте создадени, од 1912 година бевте и останавте племе.

А на авторот на темата...криво му е за неговото потекло и соселанштината околу него...затоа и самиот кажа дека живее во македонска населба, помеѓу цивилизација. :wink: Мило ми е, се надевам неговите поколенија ќе бидат барем малку слични на Бени Шаќири и ќе ја пејат
Дотогаш можете да се шлепате како македонци во европа, а Албанци во Македонија, бидејќи западњаците добро знаат што и какви се аљбанците...

Многу се смеам кога ќе правам муабет со некој германец италијан или швајцарец кој работи со граџевина, и кога ќе му кажам дека сум македонец, веднаш ми вели, аааа имам јас еден амал кај мене македонец, Фатмир се вика. :pos2:

Ако сте толку горди на вашето потекло, што не одете и по швајцарија и германија да кажувате дека сте Албанци, племе а? Или ве знаат какви сте и што сте па ќутите ко пички таму, а овде глумите локал патриотизам од 1912 година.

Многу тешки зборови кажав вечерва...дај да прекинеме овде.

зошто, ама зошто се мора да се врти на политика??

Затоа што, за жал, во Македонија СЕ е политика. Односно така изгледа. Еден професор Американец, држеше едно предавање и ни рече: Јас поопседнат народ со политика на сум видел.

Секогаш се се врти околу политиката. Ама политиката не се врти околу нас.:smir:

Oставете ја паранојава на гнасниов...разбирливо е. Ниеден македонец не би го направил она што слаткарот го направи за Бајрам...Во очи ги лажеше и ги труеше своите соселани за 10 денари.

Овој нашиот, што бил заминат во умот, што немал пари...којзнае. Барем бил префинет и скриен ебаму газо. Овој шлопатаров албански на секоја телевизија го кажаа, а племето неуко албанско се даде таму да пие боза и да јаде индијанки. :pos2:

Абе и факултет ви дадовме, и јазик ви дадовме, и пасоши, и работа и се, и не се научивте бе. Племе сте. Од кога сте создадени, од 1912 година бевте и останавте племе.

А на авторот на темата...криво му е за неговото потекло и соселанштината околу него...затоа и самиот кажа дека живее во македонска населба, помеѓу цивилизација. :wink: Мило ми е, се надевам неговите поколенија ќе бидат барем малку слични на Бени Шаќири и ќе ја пејат
Дотогаш можете да се шлепате како македонци во европа, а Албанци во Македонија, бидејќи западњаците добро знаат што и какви се аљбанците...

Многу се смеам кога ќе правам муабет со некој германец италијан или швајцарец кој работи со граџевина, и кога ќе му кажам дека сум македонец, веднаш ми вели, аааа имам јас еден амал кај мене македонец, Фатмир се вика. :pos2:

Ако сте толку горди на вашето потекло, што не одете и по швајцарија и германија да кажувате дека сте Албанци, племе а? Или ве знаат какви сте и што сте па ќутите ко пички таму, а овде глумите локал патриотизам од 1912 година.

Seksanje e lek za se.
Ocigledno ne gi primas redovno lekarstvata.:toe:

Ама сте се распалиле бреееее.......:)

Ма да земат овој "слаткарот" три дена и три ноќи да го подујат од мавање...и цела депнија да го натераат да ја изеде.:)

Е сега...изгледа не биле само албанците од Бит Пазар "слаткари" а?:):)

Како што битолчани плаќаат два пати на Соња? :)

Па затоа и ја поставив темата. Да земеш да ја прочиташ претходната, па на форумџиите на таа тема да им го кажеш истото. И на овој подоле кажи му.
искрено мислев дека дека си паметен тип со кој може да се дебатира, онака ко. јас ке ти кажам тебе од македонска а ти мене од албанска гледна точка
во случајов ти се покажуваш дека си провокатор како суасајд месаја, маваш ниско, подло и банално, глупо, тоа што некој кретен продавал колачи го направи меѓуетнички скандал
жално, жално
тоа што тебе ти пречеше на „онаа“ тема требаше галантно да го игнорираш и да не се спушташ на нивно ниво, како што многу македонци сега ќе те игнорираат тебе на „оваа“ тема

Абе ниту тој штипјанецот, ниту тој од Битпазар , ниту Соња од ТАТ се криви кога сме толку глуп и прост народ. Тие само биле креативни и ја искористиле ситуацијата. Е сега тоа што ги фатиле кажува дека и тие не се многу попаметни од рајата.

според водениов муабет не изгледа баш така..

Maцо мори мацо, читај го националистов подоле.

Кажи им на тие во штабот таму дека македонци околу мене јоктур :) Удри калемот, албанско население е. Лажни податоци за мене имате дечки, проверете си ги изворите.

За другото тек ќе се надоврзам на крај.

Затоа што, за жал, во Македонија СЕ е политика. Односно така изгледа. Еден професор Американец, држеше едно предавање и ни рече: Јас поопседнат народ со политика на сум видел.

Секогаш се се врти околу политиката. Ама политиката не се врти околу нас.:smir:

Крејзи, дај прочитај го Националистот, и пробај да сфатиш што сакал да каже. Прочитај го мојот пост, и кој ефект се обидувам да уловам со темава. И кажи ми после и ти, и маца, зашто СЕ е политика кај нас.

искрено мислев дека дека си паметен тип со кој може да се дебатира, онака ко. јас ке ти кажам тебе од македонска а ти мене од албанска гледна точка
во случајов ти се покажуваш дека си провокатор како суасајд месаја, маваш ниско, подло и банално, глупо, тоа што некој кретен продавал колачи го направи меѓуетнички скандал
жално, жално
тоа што тебе ти пречеше на „онаа“ тема требаше галантно да го игнорираш и да не се спушташ на нивно ниво, како што многу македонци сега ќе те игнорираат тебе на „оваа“ тема

Искрено а јас пак мислев дека ти си паметен тип и знаеш да читаш. Јас сум далеку по опасен од самоубиецот. Јас ти пласирам жива вистина. Од самата улица. Ниско, подло, банално. Да. Но вистинито. Вистина која што твојот квази-патриотизам ја негира, а воедно делува деструктивно кон целата држава. Твоја и моја. Наша. Кога би имал толкава интелектуална моќ да ја разбереш темава тогаш и ќе ти стане јасно. Како за помош, еве овој под тебе малце почисто гледа на работите.

Абе ниту тој штипјанецот, ниту тој од Битпазар , ниту Соња од ТАТ се криви кога сме толку глуп и прост народ. Тие само биле креативни и ја искористиле ситуацијата. Е сега тоа што ги фатиле кажува дека и тие не се многу попаметни од рајата.

Албанци, македонци, каури, Албанци, соживотни и животни. Век векова ќе се мразиме. Јасно нека ви е. Со нож под јастук, мирен сон не бива.

Кога ќе сфатите ќелеши едни, дека тие што се лошите, се меѓу "вас" и "нас" и кога ќе почнете да се обраќате кон нив, а не кон мене (и обратно) тогаш ќе сте моќни за дискусија. Некои, ја имаат таа моќ и ја сфаќаат есенцата на проблемот, постов, и државава. Некои други пак, се заболени од партиско слепило.

Напред Влада!!

Хах Рајмс си го доби саканиот реванш :D ЛоЛ

Колку е сега 1:1 или имам пропуштено некој натпревар?

Хах Рајмс си го доби саканиот реванш :D ЛоЛ

Колку е сега 1:1 или имам пропуштено некој натпревар?

Водам водам :) Не се секирај. Имам тренирано долго и можам да се справам и на кратки и на долги патеки :) Придружи ни се. Имаме колачиња. Не од отпад овојпат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom