Преминување во друга личност

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
Пред некое време бев известен од една така по блиска личност за следнава ситуација: после долг разговор кој беше малтретирање само за да дознам нешто повејке за она во што не бев баш сигурен типот ми призна една работа, а тоа беше дека е бисексуалец.

Малце останав онака:ija: ама ај нема везе, јас по навика почнав да навлегувам во историјата од кога како што и ми кажа нешто чудно.

Ми кажа дека тоа се случило од кога се запознал со х-луѓе кои биле геј (машки и женски), и после малце пократко дружење, ми беше кажано дека тоа дружење траело 6-7 месеци, типот се осудил да проба како е со машко и му се допаднало, така тоа почнало и до сега од пред една година бил со тројца.
Значи типот уште има чувства кон жени, сум го видел тоа, ама има некои привлечни сили и кон машки, и сето тоа се десило во рок од 6-7 месеци.
Е сега сакам да видам ваше мислење, дали е можно и дали има шанси тоа да се деси со вас или на некој ваш близок и дали би пробале или дали би биле и вие така радознали и после тоа дадете коментар за горенаведената ситуација.

Лично меен, што воопшто и не ми преставува проблем да си признаам. А и најважно има feeling и во двете ситуации. Пробајте

Не сум пробал, не сум имал желба, а не верувам дека и ќе пробам. Многу сакам жени за да бидам привлечен од маж.

Дали е можно... Па можно е, зошто да не, не знаел човекот, пробал, сфатил дека му се свиѓа и тоа е тоа. :) Мада јас отсекогаш сум викала, не може човек подеднакво да го привлекуваат и двата пола... Едното мора да е нешто повеќе од другото...

А лично за мене... Не знам, не ме привлекуваат жени. Не сакам да се бакнувам со жени, не сакам да имам секс со жени... Ама тоа не значи дека некогаш не би пробала, никогаш не се знае. Иако мислам дека дури и да пробам некогаш со жена, сигурно ќе биде барем во комбинација со маж.:) На крајот сепак си стојам на тоа дека не се палам на жени и не сум ни нешто заинтересирана да знам како е да се биде со нив, така да, си се држам на мажите.:)

Jas sum bi, i zakon e. Vi preporacuvam da probate, posebno za zenskite, maskite tesko go prifakaat toa. :helou:

Dark Angel напиша:
Jas sum bi, i zakon e. Vi preporacuvam da probate, posebno za zenskite, maskite tesko go prifakaat toa. :helou:
Пошто тврдиш дека си би, може едно интимно прашање...:) Си имала секс со жена?

Арно викаат старите (или кој и да беше), чим еднаш го примиш отпозади обавезно стануваш педер.

Sum se lapala so zensko 3-4 pati radi zaebancija ili igri ofa ona.. I ne e ist filingot kako so musko.. Kaj mene go nema voopsto filingot.. Si se drzam na muski..

Во ред е, човекот си јаотворил другата страна. Искрено не знам дали е тоа добро или лошо. Некогаш знае да биде кобно кога сме радознали, некогаш позитивно. Мислам дека има нешто природно и нормално во двата сопствени дела, машки и женски.
Јас лично не сум почувствувала потреба од женско на тој начин, си ја познавам сексуалноста, но доминантен женски дел.

Мислам дека Пролетерот се произјасни дека од еднаш не се станувало би ама како што гледам си го сменил мислењето, како и да е тоа не е моја работа.
За мене лично јас ко ќе видам двајца мажи да се лапаат одма ми се јавува рефлексна реакција на повраќање, а некој да ме допре така прво добива опомена, вториот обид ќе резултира со некој коронка ако не и мост.
Инаку општо гледано , сексуалната ориентација кај Homo ѕapiens се формира од влијанијата на околината, значи фенотипски.

Ne me privlekuvaat zeni,verno si se drzam do maskiot pol,a dali za u idnina neznam...ama veruvam deka ne!
Inaku da mozno e da se sluci ova,imav te seuste imam drugar koj sega e nadvor od Makedonijava,koj vo rok od 1 god smeni seksualna orientacija,imase porano vrski so zenski,ama ednostavno se glease deka ne e toa toa i konecno se pronajde,vesto se krie samo neznam do koga,verojatno se srami i se plasi od osudi,srekna okolnost e sto se preseli nadov od Mk kade sto veruvam deka ke naide na pogolemo razbiranje za toj negov "problem" ako moze da go narecam ne go li tuka.U sekoj slucaj kaj nego najdov mnogu psiholoski momenti za taa negova odluka,ama da ne pocnuvam da objasnuvam.U sekoj slucaj super e da imas takov drugar,barem znaes ti e drugar so sigurnost:)

ноооо веј...знам што сум,кој сум и не верувам дека би сменил во никаква околност...сеа не дај Боже светот да остане без жени Ч)))
море ќе најдеме и тогаш нешто...:drk::pos2:

Licno mene..ne, ne bi mi se slucilo toa.Nikogas ne bi probala so zena,se druzam so maskite :)Sum nemala zelba doseg ada odam so zenski i veruvam deka nema nikogas da ja imam

Nemam protiv biseksualcite ili sto i da se,jas licno ne bi spiela nikogas so zena!Sekoj si ima pravo na svoj izbor!Mojot izbor definitivno se mazite i ne bi gi menuvala za zena!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom