Преминување во друга личност

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
имам читано многу глупости и не глупости на интернет, некаде прочитав дека одреден период сите машки се палеле на машки т.е. на личности од истиот пол, кај некои било само период а кај некои останувало засекогаш... :sick::sick: на тоа се однесуваше мојот пост.. кај мене ова трае некој си 2 години, а сигурен сум дека не сум педер такозван хомосексуалец зашто немам ама баш никакви карактеристики на педер; ниту се однесувам со женски движења, ниту се депилирам, ниту се облекувам во некоја специфична облека...а и не размислувам за да ме е*е некој, него обратно, немам голема желба за к*р, туку за тоа позади....... :( мора да постои решение...
Тоа се стереотипи за педери, голем дел од педерите не го прават тоа што го спомена и не се однесуваат така.
Има актив и пасив педер, според тоа што го пишуваш ти најверојатно си актив.
Ако ти е само за анал, тогаш можеш да го практикуваш и со девојка.
Ама ако се палиш на тоа да ебеш мажи тогаш барај со некој пасив дечко.

.. кај мене ова трае некој си 2 години....... :( мора да постои решение...
не би можел да живеам со такво искуство...

Самиот си одговори на прашањето...нема да трае 2 туку и повеќе додека не превземеш нешто.Или пробај или откажи се целосно од идејата.

Онда живеј цел живот со мисла за машки гз и пупи ги жените со кои си. Ете така поарно ќе ти е.
се надевам има решение за ова... затоа и пишав на кајгана. мора да постои некоја психијатрија или слична установа за ваков проблем, зашто ваков проблем и за таму е,, си признавам за тоа.....:sick::sick:

се надевам има решение за ова... затоа и пишав на кајгана. мора да постои некоја психијатрија или слична установа за ваков проблем, зашто ваков проблем и за таму е,, си признавам за тоа.....:sick::sick:
Постои се вика Бардовци.
Најозбилно, не ти е чудно што постојат неизлечени хомосексуалци, вака потрезвено да размислиш паметно дете си претпоставувам, познаваш некој излечен? Ако не познаваш Гаро ќе те врати на стар пат, неговиот лек е молитва, ќе се молиш секој ден и ќе ти помине.

Не е ништо страшно толку ако си геј, не знам што си се потресол.
Не се глупирај да одиш на психијатар, оти не е проблем. Не можеш да се бориш против сопствената природа.

Постои. Најди маж и види како ќе ти е со него. Ако ти убаво арно, ако не од еднаш педер не се станува.

Морее, се станува- белја работа. Посебно ако му дојде убаво.
Ама златен тебе веќе ти влегла мушичката во глава и ќе те мачи- не можеш тука ништо да сториш, а нема ни да се тргне туку така. Не е работа да те измачуваат тие мисли секој ден и да ги потиснуваш во себе, зошто кога тогаш ќе пукнеш од некаде.
Млад си можда е само некој мерак, но според пишаново не ми личи само на тоа. Искрено подобро само да е мерак. Но, и да си знаеш од себе не се бега.

Постои се вика Бардовци.
Најозбилно, не ти е чудно што постојат неизлечени хомосексуалци, вака потрезвено да размислиш паметно дете си претпоставувам, познаваш некој излечен? Ако не познаваш Гаро ќе те врати на стар пат, неговиот лек е молитва, ќе се молиш секој ден и ќе ти помине.
Не е ништо страшно толку ако си геј, не знам што си се потресол.
Не се глупирај да одиш на психијатар, оти не е проблем. Не можеш да се бориш против сопствената природа.
не можете да ме наречете хомосексуалец, зошто јас не се палам само на машки!! на пр.. некои денови повеќе ме привлекуваат машки, некои денови повеќе ме привлекуваат девојки,,, а понегоаш се палам подеднакво и на машки и на девојки,, незнам зошто е тоа така кај мене...баш кај мене.... и уше поголем проблем е тоа што не можам да бидам во врска а да уживам, од причината што ја наведов погоре.. денес сакам машки, утре женски, задутре тројка со м и ж... не е ни нормално ова, мора да се согласите, факт е...

не можете да ме наречете хомосексуалец, зошто јас не се палам само на машки!! на пр.. некои денови повеќе ме привлекуваат машки, некои денови повеќе ме привлекуваат девојки,,, а понегоаш се палам подеднакво и на машки и на девојки,, незнам зошто е тоа така кај мене...баш кај мене.... и уше поголем проблем е тоа што не можам да бидам во врска а да уживам, од причината што ја наведов погоре.. денес сакам машки, утре женски, задутре тројка со м и ж... не е ни нормално ова, мора да се согласите, факт е...
Има нов термин за последниов исказ се вика сексуално ''флуиден'' и е нормален кај тинејџери и адолесценти,со време и години се стабилизира и се открива со кој пол сакаш да бидеш повеќе и да се смириш.Инаку по дефиниција,по тоа што опиша дека ти се случува си бисексуалец.Не е страшно,не кревај паника туку прифати се себе си и почни да се едуцираш затоа што очигледно кај тебе не се работи за краткорочен период.

Ова е веќе проблем, можеби имаш биполарно растројство. Разговарај со стручно лице околу тоа, ама најди некој кој е навистина добра во таа работа.

Ова е веќе проблем, можеби имаш биполарно растројство. Разговарај со стручно лице околу тоа, ама најди некој кој е навистина добра во таа работа.
bipolarno rastrojstvo e manicno depresivno raspolozenie ne go lazi covekot jas studiram psihologija i zatoa znam sto e bipolarno rastrojstvo inaku eve edna informacija za site se sto e instinktivno kaj zivontnite i kaj nas se prifaka isto inaku vo divina se videni lavovi kako se parat sto znaci deka toa ne e bolest nego ete del od amigdalata koja e odgovorna za nashite emocii se nasocuva kon mazi ili kon zeni zavisi ete na deckovo mu se dopagaat i mazi i zeni i toa e toa ednostavno opusti se i uzivaj si i ceni si se sebe si onakov kakov sto si bidejki ako go potisnuvash toa vo sebe ke sozdades psihosomatski bolesti i ke imash gooolemi frustracii
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 13:16 ---
Тоа се стереотипи за педери, голем дел од педерите не го прават тоа што го спомена и не се однесуваат така.
Има актив и пасив педер, според тоа што го пишуваш ти најверојатно си актив.
Ако ти е само за анал, тогаш можеш да го практикуваш и со девојка.
Ама ако се палиш на тоа да ебеш мажи тогаш барај со некој пасив дечко.
isto kako i gay zenski i gay maski imaat nekoj tendencija da bidat zeni a nekoj mazi vo vrskata :) na primer gay maz ke bide maz vo vrskata i ke se odnesuva kako prav maz a ke ima i gay maz koj se odnesuva kako zena i ke bide po zenstven

bipolarno rastrojstvo e manicno depresivno raspolozenie ne go lazi covekot jas studiram psihologija i zatoa znam sto e bipolarno rastrojstvo inaku eve edna informacija za site se sto e instinktivno kaj zivontnite i kaj nas se prifaka isto inaku vo divina se videni lavovi kako se parat sto znaci deka toa ne e bolest nego ete del od amigdalata koja e odgovorna za nashite emocii se nasocuva kon mazi ili kon zeni zavisi ete na deckovo mu se dopagaat i mazi i zeni i toa e toa ednostavno opusti se i uzivaj si i ceni si se sebe si onakov kakov sto si bidejki ako go potisnuvash toa vo sebe ke sozdades psihosomatski bolesti i ke imash gooolemi frustracii
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 13:16 ---

isto kako i gay zenski i gay maski imaat nekoj tendencija da bidat zeni a nekoj mazi vo vrskata :) na primer gay maz ke bide maz vo vrskata i ke se odnesuva kako prav maz a ke ima i gay maz koj se odnesuva kako zena i ke bide po zenstven

Windfucker сакаше да каже со бисексуални склоности(но употреби малку неточна дефиниција или термин:Биполарец т.е човек со период на депресија кој е потоа попратен со период на манија но, тој сакаше да каже биполарец во смисла дека еден период му се допаѓаат едната сорта,наредниот период другата).
Како и да е, се разбира што сакаше да каже.

Еве јас сум бисексуалец.Ако има некој млад пасив за дружење нека ми пише :P

За кој го знае лекот е пет пари. Треба да избричиш осумнаесет улични мачки за време на полна месечина, не повеќе од три секој циклус. Потоа, ноќта пред пролетната рамноденица треба да стоиш на раце точно во центарот на опсерваторијата Кокино, намачкан со катран и потурен со мачкините влакна. Така припремен треба да го дочекаш изгревот и да му дозволиш на сонцето да ти ги исцелува душевните рани. Со залезот на сонцето ќе замине и твојата умствена непогода и клетвата ќе се растури. Сепак внимавај бидејќи ова е магија од висок ранг, креирана од самот Алистер Кроули. Доколку егзактно не ги следиш упатствата, месечината ќе стане црвена, морето ќе ја проголта земјата и Кабуто ќе се разбуди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom