Преминување во друга личност

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Само да додадам,ако има некој што вреѓа или се чувствува навреден нека ми се обрати по пп за да избришам.Многу се долги постовите,а и повеќе од 60% не разбирам за што е дебатата :) Да не ги читам сите,верувам дека нивото на дискусија ќе го задржите.

Не бе даде... ама немаат цел искрено... ниту адекватно решение... не знаат да се разберат, а темава од едно на почеток ако убаво прочиташ замина на многу други работи... Мислам дека нема потреба повеќе од темава и онака се разбркаја сите штоп точноп некој сака да каже, а уште повеќе да докаже... :helou::smir:

Nekoj saka da dokaze nekoja poenta od tipot "Sakam da se ebam, ama da ostanam nevin", i toa so metodi, koi vklucuvaat JAS,JAS,i JAS, sto na zapad se narekuva "Attention Whore"

Ako nekoj sam se pronajde vo zborovive, mozam da mu preporacam samo edno : Zivej go zivotot onaka kako sto sakas, no ostavi gi i drugite da go ziveat, na nacin na koj tie smetaat deka e soodvetno za niv..Pocit kon site:helou:

Кај гејојте пак никогаш сексот нема врска со размножување
100% е само за “уживање“.

Така,а и нема врска со љубов-доказ е промискуитетноста.

Е сега читајќи ја темава сватив дека имаме нов тип на наци идеологија

ГЕЈФАШИЗАМ-ЗИГ АНАЛ-версатилууусс

Аут Б-лидер на чело на организацијата.

ви мусен ди стрејтер штрафен:vozbud:

Задник, ти нешто како да се најде навреден од моите размислувања? А? А? Што толку се изнервира? Да не ти гори под нозе? Или мувата ти е на капата.

Прочитај си ги твоите фашисоидни коментари, и тие на Лет, па да споредиме кој е фашистот овде. Може?

Бруно ти си ГЕЈФИРЕР-от

Сега почна да дефинираш,да објаснуваш разлики помеѓу печурки и зелки...напиши ја мајн гејкампф:vozbud:

gay-nazi-pance.gif

Така,а и нема врска со љубов-доказ е промискуитетноста.

Овдека веќе генерализираш, можеби кај многу геј луѓе ова е и факт, не викам не, сум сретнал морони и од таа бранша, ама тоа не значи дека нема љубов кај ниеден геј.

ви мусен ди стрејтер штрафен:vozbud:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

јас имам 17 години, и многу сум загрижен. имам девојка, но во последно време ме привлекува еден мој другар. секогаш кога разговараме ми иде нагон да го залапам............ :( знам дека е педерски, а не се чувствувам како педер и не сакам. често размислувам и за секс на пр. со девојка и машко во тројка. до пред некое време се палев само на девојки, ама сега стварно незнам што ми е..... сакам да идам на психијатар,само што не знам како би кажал дома, а ако дознаат за ова би ме убиле. до сега сум имал секс само со девојка, а сум идел и само со девојки, но желбата да имам нешто со машки(не врска) посојано се зголемува... незнам кај да се упатам за помош.. ве молам дадете некој совет,, дали можеби и на некој од вас му се случува или случувало ова и дека е само период...? помогнете!!
еве на пример сега за разбудив, и одма ме дојде мисла на машки :(:(:(

@Темата: Не, зошто не ме привлекуваат мажи.

someonee: Во светот постојат луѓе кои ги привлекуваат луѓе од истиот (хомо), спротивниот (хетеро) и од двата (би) пола. Ти си братко - бисексуалец.

Ова повеќе ми личи на признание, отколку на барање совет. Како да очекуваш некој да ти помогне за ова? Ќути си, терај си. Не пробувај да го залапаш другар ти ако можеш да ги поднесеш жените. Ем нема да ти го скрши носот, ем општеството подобро ќе те прифати како хетеросексуалец.

@Темата: Не, зошто не ме привлекуваат мажи.

someonee: Во светот постојат луѓе кои ги привлекуваат луѓе од истиот (хомо), спротивниот (хетеро) и од двата (би) пола. Ти си братко - бисексуалец.

Ова повеќе ми личи на признание, отколку на барање совет. Како да очекуваш некој да ти помогне за ова? Ќути си, терај си. Не пробувај да го залапаш другар ти ако можеш да ги поднесеш жените. Ем нема да ти го скрши носот, ем општеството подобро ќе те прифати како хетеросексуалец.
имам читано многу глупости и не глупости на интернет, некаде прочитав дека одреден период сите машки се палеле на машки т.е. на личности од истиот пол, кај некои било само период а кај некои останувало засекогаш... :sick::sick: на тоа се однесуваше мојот пост.. кај мене ова трае некој си 2 години, а сигурен сум дека не сум педер такозван хомосексуалец зашто немам ама баш никакви карактеристики на педер; ниту се однесувам со женски движења, ниту се депилирам, ниту се облекувам во некоја специфична облека...а и не размислувам за да ме е*е некој, него обратно, немам голема желба за к*р, туку за тоа позади....... :( мора да постои решение...

имам читано многу глупости и не глупости на интернет, некаде прочитав дека одреден период сите машки се палеле на машки т.е. на личности од истиот пол, кај некои било само период а кај некои останувало засекогаш... :sick::sick: на тоа се однесуваше мојот пост.. кај мене ова трае некој си 2 години, а сигурен сум дека не сум педер такозван хомосексуалец зашто немам ама баш никакви карактеристики на педер; ниту се однесувам со женски движења, ниту се депилирам, ниту се облекувам во некоја специфична облека...а и не размислувам за да ме е*е некој, него обратно, немам голема желба за к*р, туку за тоа позади....... :( мора да постои решение...
Постои. Најди маж и види како ќе ти е со него. Ако ти убаво арно, ако не од еднаш педер не се станува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom