Zodiak DJ
♥ I feel you... Anyway ♥
- Член од
- 8 август 2009
- Мислења
- 286
- Поени од реакции
- 21
Само да додадам,ако има некој што вреѓа или се чувствува навреден нека ми се обрати по пп за да избришам.Многу се долги постовите,а и повеќе од 60% не разбирам за што е дебататаДа не ги читам сите,верувам дека нивото на дискусија ќе го задржите.
Не бе даде... ама немаат цел искрено... ниту адекватно решение... не знаат да се разберат, а темава од едно на почеток ако убаво прочиташ замина на многу други работи... Мислам дека нема потреба повеќе од темава и онака се разбркаја сите штоп точноп некој сака да каже, а уште повеќе да докаже... :helou::smir:
Да не ги читам сите,верувам дека нивото на дискусија ќе го задржите.

знам дека е педерски, а не се чувствувам како педер и не сакам. често размислувам и за секс на пр. со девојка и машко во тројка. до пред некое време се палев само на девојки, ама сега стварно незнам што ми е..... сакам да идам на психијатар,само што не знам како би кажал дома, а ако дознаат за ова би ме убиле. до сега сум имал секс само со девојка, а сум идел и само со девојки, но желбата да имам нешто со машки(не врска) посојано се зголемува... незнам кај да се упатам за помош.. ве молам дадете некој совет,, дали можеби и на некој од вас му се случува или случувало ова и дека е само период...? помогнете!!