Zodiak DJ
♥ I feel you... Anyway ♥
- Член од
- 8 август 2009
- Мислења
- 286
- Поени од реакции
- 21
Како прво, навистина ми е жал што никоја од девојките не се вклучи во муабетот, а темата баш е интересна: Дали ќе останете со дечкото ако дознаете дека пред вас, бил и со машко?
Инаку, феминизираните не ги ставам ни во една од тие групи, бидејќи феминизираноста нема врска со улогата, што значи дискутираме само за строго актив и строго пасив.
Да ама ги спомена... Инаку и јас баш сакам да се вклучи девојка да кометира тука со тебе... А за прашањето за девојката формулирај го убаво... Дали ќе влезете во врска ако знаете дека типот од геј станал стрејт... Друго е дали ќе остане ако до знае.... Едно е дали знаела па влегла, а друго е да не знаела па да и кажал потоа... нели? Истото важи и за машките еве... дали ако знаете дека дека дрн дрн девојката имала девојка...

Да, дефиницијата држи вода, иако не е комплетна :smir:
А одговор... Однесувањето, надвор од креветот, го прави мажот маж?
Јас мислам дека не е дефиниција... и дека е апсурдна.. тие што не се потентни.. зборам за мажите... значи дека се под дифолт немажи.. односно жени... лелеее кој апсурд... Молим вас немојте со вакви глупости да пробеламтизирате нешто што нема врска и нема потреба да се проблематизира...