Преминување преку пруга

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
.....само вака се дресира нецивилизирана раја.....штом не почитува ограничување на брзина и сообраќајна сигнализација, искрши му ја колата па следниот пат ќе размисли дали ќе лета или ќе лази

треба и кај нас вакви на секоја пруга, пред секое школо, чисто за дресура

Треба секаде да се стават вакви..затоа што и кај нас има на некои на кои не им се чека 3 минути.

Многу ме нервираат ова рускиве видеа и никад неам живци да ги глеам.

ОК, продужи даље

Да, требаше да претпоставам дека некој со таква смисла за хумор би ги сметал руските видеа за урнебесно смешни. Иди на Мотика, има да се подмочаш од смеење.

А кој рече дека видеото од темата е смешно? Коментираш за нешто што не си го ни видела и лупаш глупости

Ова би требало да се модифицира. Ептен е хардкор вака. Психичкиот момент некогаш ќе те залаже да поминеш пошо има простор... рампата треба да биде доволно долга и да го покрие целиот простор. Па веќе и рампата ако сметаат дека треба да ја скршат, нека се издигнат такви на неколку метри после рампата.

Многу ме нервираат ова рускиве видеа и никад неам живци да ги глеам.
Басните се побезболни ама мислам дека не ти се по возраста , така да соочи се со стварноста на ваков начин , за твое добро побезбедно е !

паметно...

Вакво нешто дефинитивно ни треба на нас и не само на пруги туку и на тротоари, автобуски премини, велосипедски патеки. Едноставно системи кои ќе ги уништуваат автомобилите кога ќе се задржат на недозволен простор. Сигурен сум дека за месец дена возниот парк ќе се преполови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom