Премиерот му удри чврга на лицето БЦ

• Креатор на темата Креатор на темата NACIONALIST
  • Време на започнување Време на започнување
TpH_Bo_OkO напиша:
Најдоброто нешто е што тој факти нема за тоа што јаде вафли,

Mi kazaa, mal si bil da razberes nekoi raboti.
btw.Odlicna strana so super postovi. Klasicna DPMNOVSKA malograganstina.
Pak kje puknete kako tikvi na slednite izbori.
Zavsus , oladi .

insomniac напиша:
во секој случај грујо е подобар од бранче

Aма и без обајцата би ни било поубаво,барем според досегашните резултати.

intel напиша:
Edno e jasno DPMNE ne saka vlez vo Nato i Eu. Jasno ime toa i na nadleznite vo Brisel i Vasington.
Se na se 98-2002 vtor del.
Интел имаш негдека BUG во логиката, зошто?, затоа што ако некому му смета тоа што Македонија би влегла во НАТО за време на мандатот на ВМРО тоа би требало да биде СДСМ, затоа што ти гарантирам дека ако Македонија влезе во НАТО за време на овој мандат на ВМРО, ВМРО ги добива наредните праламентарни избори 100% и тоа со многу поголемо мнозинство, па колку сакаат нека гукаат од СДСМ дека и тие со нивните мандати допринеле до тоа, тоа нема да се регистрира од народот, а занеш зошто? зошто СДСМ до сега кога и да била во опозиција, само гука за работи за кои нема право, и ја троши политичката енергија во парламентот на противење на власта, наместо да ја концентрира да допринесе нешто со нивни амандмани да ги надополни пропустите на владата, па да кажува еве гледате дека ако ни внимаваме на грешките и пропустите што ги прави оваа твласт и ги поправаме, бидејќи се грижиме за државата, е тогаш СДСМ ќе има шанси за добивање на парламентарни избори. Сега за сега со оваат реторика што настапуваат и оваа тактика што ја водат им е тотално контрапродуктивна, и веќе толку излитена што народот веќе не ја ни тангира.

Не заборавете и обајцата дека влезот во НАТО не е ништо во споредба со влезот во ЕУ.Оној што ќе успее да ја пикне Македонија во ЕУ ќе ја има власта барем 16 години со ред,дури и не мора скроз да ја интегрира доволно би било да го укине визниот режим и да не ослободи од наметнатото GETO.

TpH_Bo_OkO напиша:
Го заборави најдобриот му другар на БЦ, господинот Ваков Онаков од неФершед....Во таа приватизација, Бране му поклони све на влавчево на чување...уште малку повлекување од политика и делба на пленот....
Ova recenica najubo objasnuva kako stojat nestata.

Neukiot MK narod e ubeden deka privatizacijata bese takva oti BC taka sakal.
Istiot toj neuk narod se pali na Carli,na Tomic,na Vlatko...

Samo ce dojde 1 petok,koga Nikolce ce izvadi fotkite nakoi Carli si jade,se smeska,so covek 2609948...popoznat kako...

E togas ce bide veselo...

ABC напиша:
Не заборавете и обајцата дека влезот во НАТО не е ништо во споредба со влезот во ЕУ.Оној што ќе успее да ја пикне Македонија во ЕУ ќе ја има власта барем 16 години со ред,дури и не мора скроз да ја интегрира доволно би било да го укине визниот режим и да не ослободи од наметнатото GETO.
tragicno no tocno :) ispravete me ako gresam no vo site post komunisticki drzavi po vlezot vo EU vladite i partiite na vlast pagjaa na slednite parlamentarni izbori

Grujo ne veruvam deka istrcal taka bez vrska. I taka i taka nivniot drag B.C e izoliran od cel svet taka da ova moze i mu e kazano na Gruevski vaka da postapi. Na kraj kraeva zapadot namerno go napravi pretsedatel Brane za da nema bas nikakvi ingerencii. Zatoa sto realno ako Branko bese lider na SDSM i premier na drzavata togas, Grujo ke go jadese na izbori.
Intel....ziv si ti more? Od takvi kako tebe sme doterani na ova deredze sto e sega...taka da ne prodavaj um deka tvoite pederi od SDSM najdobro ja vodea drzavata. A sto pobrzo svatis deka SDSM e zbir na luge sto samo si gledaat dzebot da im e poln, tolku podobro za tebe.

:oftopic: Лелее забегување од темава, а особено ТРН замисли се малку па ти си модератор. Отворете си нова тема (или ајде на некоја стара ако има) и кажувајте си што мислите за политиката на Бранко Црвенковски, овде имаме сосема друга тема. Но ајде така е скоро за се во Македонија па зашто не би било и овде.

Стока е црвенковски и срамота за цела држава, најголемиот криминалец да ни биде претседател.
Треба да се повторуваат вакви работи повеќе и да се маргинализира потполно.

ало бе луѓе, читајте се што изјавил груевски
Се разбира, согласно со Уставот и законите ќе ја имаме таа кохабитација што ја имаме
зашто треба да се плаши премиерот да го критикува претседателот? каква е таа демократија ако не смее?

Епа кога ви викаа да гласате за Кедев, се правевте на Тошо...Барем човекот има цврст Македонски корен...(дедо му е Гемиџија)

TpH_Bo_OkO напиша:
Епа кога ви викаа да гласате за Кедев, се правевте на Тошо...Барем човекот има цврст Македонски корен...(дедо му е Гемиџија)

Ама женаму беше Србинка а швалерката со Бугарски корени.:)

со понатамошното спомнување на државникот ме фаќа с'клет, не вреди да се раговара за него. ај чао

intel напиша:
Gruevski e ubedlivo najlosiot premier do sega. Za godina dve kje se sramite od nego povekje otkolku sto se sramevte i seuste se sramite od bugarot Ljubco.
btw. vo idnina pisuvaj na temite, mene licno ne mi se obrakjaj.

Ti odi i zakacisigo so tvojot strelec, i ne doagaj na Makedonski forumi, zatoa sto od tebe i od tvojata razdrkana sds, dojdena e Makedonija do ova deredze, jas da sum vlast bi ve obesil na bandera.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom