Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Замисли Стерлинг вака да го мани ВиниМе здоболе потколеницата од гледање само.
Време кога во фудбал нема влезено ЛГБТ култура, кога играш машки и ти е срам да глумиш повреда или жалопојки од типот Роналдо, Нејмар...и да немој да мислите дека сега го имаат измислено фудбал и во тоа време имало мајстори кои и те како трпеле ќотек и играле фудбал... најблиско до ова што ми текнува денеска е Атл.Мадрид и затоа и ги поштујем.
ја би да се мењам за еден Канотна/Кин/Гатузо/Симеоне/Најдоски... за десет Нејмари/Бускетци/Алби/Погби...Сѐ супер само што пола од тука не може(в) те да ги смислите Стоук и Барнли а ги барате Кантона, Вини Џонс и Кин. Ок.
Затоа имаш избор да си гледаш српска лига, верувам дека тоа погоре на видеото сеуште го има лига од тој калибар.ја би да се мењам за еден Канотна/Кин/Гатузо/Симеоне/Најдоски... за десет Нејмари/Бускетци/Алби/Погби...
Да споредуваш еден Канотна/Кин/Гатузо/Симеоне/Најдоски... со било кој играч од српска лига е во најмала рака дебилизм, нели?Затоа имаш избор да си гледаш српска лига, верувам дека тоа погоре на видеото сеуште го има лига од тој калибар.
Немаш потреба да гледаш европски фудбал со Нејмари, Бускетци, Алби и Погби, нели?
Не.Да споредуваш еден Канотна/Кин/Гатузо/Симеоне/Најдоски... со било кој играч од српска лига е во најмала рака дебилизм, нели?