Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@ziak92 и лани имавме повреди, Фабињо ни беше повреден во прва полусезона кој е ултра битен и пола сезона бевме без Алисон, комедијантон беше на гол. Сезоната и ќе ја завршевме со него, него се деси Корона и прекинот, па се опорави Алисон. Сега за сега имаме среќа што офанзивците се константни и како што кажа, со Жота ќе може да комбинира во офанзива. Се надевам Фабињо ќе се врати за со Лестер ама повредивме на Гомез и Вирџил се голем удар за тимот, еве и Трент најново треба Милнер да мења таму ако Клоп не реши да игра со Неко Вилијамс.
А не биди сигурен! Ако заредат добри резултати, кој ќе ги трпи со: Абе готово, ситем е ова, Ферги е историја!Кој ќе го трпи нивното плачење сега у курац.
Салах изгледа се заразил на свадба кај неговиот брат![]()
Нели беше овој што викаше дека не веруе у корона? Мош грешам,али жими се таква фаца има,o bratt abe ti si go videlj li nekoj da ima boljest,ostajti sto vi kazyvat tamu ne bidi glup hhhЛаганини си лупаше и сториња пред некој ден од свадбата.
Нели беше овој што викаше дека не веруе у корона? Мош грешам,али жими се таква фаца има,o bratt abe ti si go videlj li nekoj da ima boljest,ostajti sto vi kazyvat tamu ne bidi glup hhh
Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Е сеа што видов хахахах,чао.Не бе, никад нема тоа кажано.
Ловрен не веруе у корона, на Бил Гејтс на инстаграм му се закануваше![]()
Прегледај го приврзокот 274527
Сити лани на почеток на сезона, повреда на Сане АЦЛ, цела сезона, повреда на Лапорт 6 месеци, Агуеро класика, 50% oд мечеви пропушти. Ја не видов никаде ниту еден од нивните фанови да се жали.
@Peja989 го имам на IG, имаше ставено стори со интересен документарец како препорака, и го "послушав"за препораката за Area51, и уште жалам за времето изгубено. Какви само глупости гледа.
Ја не видов никаде ниту еден од нивните фанови да се жали.
Нели беше овој што викаше дека не веруе у корона? Мош грешам,али жими се таква фаца има,o bratt abe ti si go videlj li nekoj da ima boljest,ostajti sto vi kazyvat tamu ne bidi glup hhh
Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Не бе, никад нема тоа кажано.
Ловрен не веруе у корона, на Бил Гејтс на инстаграм му се закануваше
Прегледај го приврзокот 274527