Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А вие пустите што потрошивте милијарда во последни 7 години ради притисок не освајате....

а ти пустиот што неможеш да ја сватиш поентата и што ги испомеша работите само за да плукаш по Јунајтед јас ли сум крив па ме малтретираш со цитат

Sent from my iPhone using Tapatalk

а ти пустиот што неможеш да ја сватиш поентата и што ги испомеша работите само за да плукаш по Јунајтед јас ли сум крив па ме малтретираш со цитат

Не бе, цитирав да видам дали ќе ми вратиш.
Кога веќе врати, да те прашам, пошто ќутиш месец-два, имаш некој коментар за дајвањето на Бруно?

Не бе, цитирав да видам дали ќе ми вратиш.
Кога веќе врати, да те прашам, пошто ќутиш месец-два, имаш некој коментар за дајвањето на Бруно?

имам
уште фурни леб треба да јаде за да го стигне алах
апла дајв немал никад само на два пати иако имало контакт прелесно падна нешто што вашите го прават за добро утро

Фацата од линков хахах
Куш о боси? Што не си му го судел пенал на Пеналдеш бре море хеј?

имам
уште фурни леб треба да јаде за да го стигне алах
апла дајв немал никад само на два пати иако имало контакт прелесно падна нешто што вашите го прават за добро утро

Немал апла дајв.
Па ова ни Бруно не би го изјавил.

шта зна дете шта је дајв хахахаха

Овде некои почнаа да напињаат повеќе од Рик во фанклуб Челзи :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Greek court statement on Maguire incident: "A case file was opened against the trio [he and his friends] for the occasional offences of violence against officials - court officials, disobedience, bodily harm, insult and attempted bribery of an employee." #MUFC

Не знам колку е ова официјално од грчкиве власти, на твитер го прочитав истово.

Greek court statement on Maguire incident: "A case file was opened against the trio [he and his friends] for the occasional offences of violence against officials - court officials, disobedience, bodily harm, insult and attempted bribery of an employee." #MUFC

Не знам колку е ова официјално од грчкиве власти, на твитер го прочитав истово.
pa i bbc ova go prenesoa taka da tocno e, za ova se teretat. Jadno i bedno u sekoj slucaj, i drugi igraci na junajted imale frki so zakon ama bar u mnogu bolji vreminja za klubot, ne moze ovoj kuferoglaviov vaka da se raskurcue posle gubenje na polufinale u LE i drzenje na kapitenska traka, daleku poosetlivi vreminja se ova za united i nivnata fan baza otkolku tie koga bea najdobar klub u Anglija.

Aко стварно бил нападнат, целосно го оправдувам потегот. Ама ако прв нападнал, зашто не можел да издржи вербални провокации, заслужува да му ја соберат лентата.

Apparently Maguire was attacked by another tourist from behind.

By the time Maguire had turned around to see who was attacking him, the assailant had gone back to his hotel and was finishing his second drink in the hotel bar.

Грозоморни детали. Нема крај денов.

Гарант некој изреволтиран фан на Јунајтед го има нападнато :icon_lol:

Ахх бе што време дојде. Да не можеш да претепаш некого во бар. Одма новинари, курци, палци.

Како тргнало, ова ми личи и како опис на Мурињо за едно 5 години :D
Само што Мурињо кој тим и да го водел им носел титула...
Ако и на овој Тотнем му донесе титула треба стадионот по него да го крстат... :D

Шала на страна, Моу колку и да е паднат и тролан тука на форумов факт е дека е доста класи над Биелса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom