Маунт е втор во креирани шанси.За Грилиш како колективна амнезија да добија сите откако се повреди играчот, голем грев е најдобриот креатор после Бруно сезонава да не добие место во најдобрите..
87-81, со цели три месеци отсуство, има ли потреба да зборам повеќе ?Маунт е втор во креирани шанси.
Грилиш не играше три месеци. Не може некој што воопшто не играл три месеци да влезе во тимот.
Друже, тим на сезоната СПОРЕД МЕНЕ, за некого Мегваер, за мене Фофана.Стај смајли и кај Меслие, па и Фофана. Ни на сон пред Мегваер не го бидува.
Конте и Тотенхем.87-81, со цели три месеци отсуство, има ли потреба да зборам повеќе ?
Ќе ја издоминираше категоријата да не се повредеше.
Premier League Player Stats - Big Chances Created
View Big Chances Created played by Premier League players for 2018/19 and previous seasons, on the official website of the Premier League.www.premierleague.com
Автоматски споено мислење:
Тим на сезоната е индивидуално мислење, за разлика од тоа оставање клуч од дома е друга категорија и тука не смее да има дилеми.Друже, тим на сезоната СПОРЕД МЕНЕ, за некого Мегваер, за мене Фофана.
Ете за некои таму што праеле анализа пред некој ден и Џака бил во тимот на сезоната![]()
Ок е друже, сФатив, него си стаил смајли на Пепе кој има дадено два гола од слободенДруже, тим на сезоната СПОРЕД МЕНЕ, за некого Мегваер, за мене Фофана.
Ете за некои таму што праеле анализа пред некој ден и Џака бил во тимот на сезоната![]()
Човек, Сити по 100 и кусур голови даваа во сезона, што не е јасно?[OptaJoe] 108 - Sergio Agüero has the best mins per goal ratio in Premier League history (108). He could play another 2,520 mins of PL action without scoring (equivalent to 28 full games) & he'd still top the list. Star.
Ама Анри![]()
По таа логика Суарез е најбоље, чим глеаме кој ја правел екипата класи боља.Човек, Сити по 100 и кусур голови даваа во сезона, што не е јасно?
Анри беше животно, играч што сам ја прави екипата 2 класи подобра. Агуеро е играчиште нема збор, ама статистикава не го прави подобар од Анри.
Па за мене лично, и Суарез е подобар од Агуеро.По таа логика Суарез е најбоље, чим глеаме кој ја правел екипата класи боља.
Другар, што се расправаш за џабе ? Нели гледаш дека е глуп/слеп како ........ ?Човек, Сити по 100 и кусур голови даваа во сезона, што не е јасно?
Анри беше животно, играч што сам ја прави екипата 2 класи подобра. Агуеро е играчиште нема збор, ама статистикава не го прави подобар од Анри.
Добро сеа, играчите со кои играше беа светски ѕвезди.Другар, што се расправаш за џабе ? Нели гледаш дека е глуп/слеп како ........ ?
Тој мисли дека премиер лигата трае од 2011. Споредбата меѓу овие двајца не постои. Агуеро дојде и играше во најскапата и најбогатата екипа во лигата. Анри ја немаше таа привилегија секое лето да му носат светска звезда (или по неколку).
Како што бе?Другар, што се расправаш за џабе ? Нели гледаш дека е глуп/слеп како ........ ?
Тој мисли дека премиер лигата трае од 2011. Споредбата меѓу овие двајца не постои. Агуеро дојде и играше во најскапата и најбогатата екипа во лигата. Анри ја немаше таа привилегија секое лето да му носат светска звезда (или по неколку).