Точно! Или не се суди или ако се суди е фаул за жолт картон!Што не беше фаул, не беше.
Што мораше втор жолт после судењето фаул, мораше.
100 ситни грешки и 3 крупни. Сите 3 на штета на Јунајтед. Не е изгубен,си знае кај тера.100 ситни фаули ги згреши судијава. Го форсираат да биде новиот Клатенбург, овој редовно се губи на терен. Ја понервозни играчите на терен ги немам видено кој знае од кога.
Па ВАР е за ситуации кои судијата не ги видел...ВАР не ни треба интервенира во такви ситуацији. Ова треба судијава во живо да го видо, ако не никому ништа.
Добро без навреда ама гледате фудбал вие или слабо? Значи вакви удари во лице ги свират за фаул, не знам што не ви е јасно. Тоа што некогаш можеби не му свиреле на Јунајтед за или против такви работи е друг муабет, ама ова е фаул. Фаул не значи под дифолт дека треба намера да има, не знам зошто се мешаат баби и жаби.Прво не ни беше дуел. Скот веќе го помина Сон и во нормално движење со рака го закачи. Далеку од прекршок.
Поопасни лактања не досуди досега. Критериумов му е за никаде.
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Ние не гледаме фудбал...ете прочитај ги аналитичарите од Скај, Бт...и тие изгледа не играле или гледале фудбал.Добро без навреда ама гледате фудбал вие или слабо? Значи вакви удари во лице ги свират за фаул, не знам што не ви е јасно. Тоа што некогаш можеби не му свиреле на Јунајтед за или против такви работи е друг муабет, ама ова е фаул. Фаул не значи под дифолт дека треба намера да има, не знам зошто се мешаат баби и жаби.
Фенел, таа ситуацијата со Рашфорд требаше фаул да биде досуден зашо по нозе го расшутираа, али ете не виде и не свирна, пропуст на судијата. Ова со Мектоминај е друго зашо падна гол и ВАР има можност тука да интервенира.
Каков удар, го допре со прстот. И ајде нека е фаул, зошто не му даде жолт тогаш? Како и да ја вртиш не е добро судено.Добро без навреда ама гледате фудбал вие или слабо? Значи вакви удари во лице ги свират за фаул, не знам што не ви е јасно. Тоа што некогаш можеби не му свиреле на Јунајтед за или против такви работи е друг муабет, ама ова е фаул. Фаул не значи под дифолт дека треба намера да има, не знам зошто се мешаат баби и жаби.
Фенел, таа ситуацијата со Рашфорд требаше фаул да биде досуден зашо по нозе го расшутираа, али ете не виде и не свирна, пропуст на судијата. Ова со Мектоминај е друго зашо падна гол и ВАР има можност тука да интервенира.