Ne mu dade izgleda, samo go ponishti zoltiot za Pogba.хаха... ај шо поништи пеналов, ама немаше потреба жолт да му даде... пошо му ја наруши рамнотежата.
Ne mu dade izgleda, samo go ponishti zoltiot za Pogba.хаха... ај шо поништи пеналов, ама немаше потреба жолт да му даде... пошо му ја наруши рамнотежата.
Никако ќутење. Удри колку што можеш.Па ај да ќутиме до божиќ ако не
Што збориш бе другар каква црна рамнотежа?хаха... ај шо поништи пеналов, ама немаше потреба жолт да му даде... пошо му ја наруши рамнотежата.
И поништениот гол на Јунајтед ќе се смета како уште еден пенал за Јунајтед да им даде.Ова се брои ко пенал да им дале на Јунајтед.
sigurno imase kontakt tuka ne bese klasicna gluma.Што збориш бе другар каква црна рамнотежа?
Valjda ne mozat da imaat 19 pobedi so poraz heheheheheГледам суте веќе забораввите на 19 победи без пораз на крајот од минатата сезона.
Како и да е секако требаше Коноли да добие жолт за замарањето после ВАР кај судијата, отру.sigurno imase kontakt tuka ne bese klasicna gluma.
Колку гнасен лик, неколку пати се обиде да симулира. Да го видат овие од Барса веднаш би го купиле.Како и да е секако требаше Коноли да добие жолт за замарањето после ВАР кај судијата, отру.
Браво бе, каков слаломАу каков секс им мавна
Да, сепак далеку сум од твоите извонредни дискусии и анализи околу фудбалот во топ лигите.Држи се до твитерот, очигледно е дека копи-пасте ти е лимитот во фудбал.