Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Хадерсфилд пред време си се осигураа за наредна сезона во ПЛ, сакам да кажам и да изгубеа денес од Челзи бод сигурно земаа на домашен терен против Арсенал кои греотните немаат сеуште победа на гостински терен во 2018[emoji33] Битно Венгер со титула ќе го испраќавме за малце. Криво ми е за Свонси само од тие шо испаднаа, ајде барем екипите нема да се малтретираат до Велс да гостуваат. Шо се однесва до Вба и Стоук никогаш да не се вратат нема да ми фалат, копачи гнасни.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Криво ми е за Свонси само од тие шо испаднаа, ајде барем екипите нема да се малтретираат до Велс да гостуваат.

И мене ми е криво, ама сепак треба и географија да се учи.

Виза им требало за во Велс.

А и не дека Кардиф се пласираа...

Не. Ако завршат петти и освојат ЛШ тогаш ќе идат пет англиски екипи.

Не е ни така. Ако завршат 5ти и освојат ЛШ тогаш тие што се 4ти нема да играат. Освен ако има ново правило од сезонава, до лани така беше :D

Малку недостигаше Челзи да се пласира во ЛШ. Немаа среќа.

Свонси уште може да остане, Саутемптон лесно може да го сркне на крај од Сити а Свонси да тепа.
Гол разликата е секако на страната на Свонси

Свонси уште може да остане, Саутемптон лесно може да го сркне на крај од Сити а Свонси да тепа.

Ајде види ја табелата подобро. Свонси има -27, Саутемптон -18.

Минус илјада и двеста има гол разлика Свонси бро,си се смешал.

Хадерсфилд пред време си се осигураа за наредна сезона во ПЛ, сакам да кажам и да изгубеа денес од Челзи бод сигурно земаа на домашен терен против Арсенал кои греотните немаат сеуште победа на гостински терен во 2018[emoji33] Битно Венгер со титула ќе го испраќавме за малце. Криво ми е за Свонси само од тие шо испаднаа, ајде барем екипите нема да се малтретираат до Велс да гостуваат. Шо се однесва до Вба и Стоук никогаш да не се вратат нема да ми фалат, копачи гнасни.

Sent from my iPhone using Tapatalk
На лондонските екипи поблиску им е Кардиф отколку Њукасл, па и Манчестер и Ливерпул.

Точно, во апсолутна вредност. :D[DOUBLEPOST=1525942263][/DOUBLEPOST]
На лондонските екипи поблиску им е Кардиф отколку Њукасл, па и Манчестер и Ливерпул.
Лондон - Свонси е 200 милји.
Лондон - Њукасл 170 милји.

#FakeNews :toe::toe:

Кардиф е поблиску од Њукасл.

Точно, во апсолутна вредност. :D[DOUBLEPOST=1525942263][/DOUBLEPOST]
Лондон - Свонси е 200 милји.
Лондон - Њукасл 170 милји.

#FakeNews :toe::toe:

Кардиф е поблиску од Њукасл.
Па за Кардиф зборев и тој е во Велс :D

Статус
Затворена за нови мислења.