Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Крфта у пичка на тој гомнар што донел одлука за македонска арена. Ако немате коментатори пуштете ги утакмиците без нив а не 3 утакмици цел викенд да ми давате за таа претплата…

Крфта у пичка на тој гомнар што донел одлука за македонска арена. Ако немате коментатори пуштете ги утакмиците без нив а не 3 утакмици цел викенд да ми давате за таа претплата…
7/10 утакмици ќе даваат на првите три канали :)

7/10 утакмици ќе даваат на првите три канали :)

Осум , понеделник има уште една. Не се тачни дека ради глупости не ја даваат Брентфорд - Тотенхем , според мене најинтересната од 1 коло. Другото све ќе има, освен Ипсвич - Сандерленд пошо јебига Табак го барале многу формула да коментира.

Ќе глеаме дупли преноси и ќе слушаме некој бајки од коментариве така шо ќе мислиме дека сме излезени од пештера бидејки таква ексклузива не сме чуле за некој играч или тим дури и ќе се зачудиме,ќе си слушаме погрешни играчи,коментирање од голем дел на коментатори како да е ден на жалост,едно 10 пати ќе промашет играч или позиција, резултатот обавезно ќе е промашен,ќе имет проблем со сигналот и многу други исти оправдувања и глупости. Све на све најдобро ќе е на муте да се глеа зашто после неколку кола ко ќе ги слушаш едноставно ќе отупиш.

Осум , понеделник има уште една. Не се тачни дека ради глупости не ја даваат Брентфорд - Тотенхем , според мене најинтересната од 1 коло. Другото све ќе има, освен Ипсвич - Сандерленд пошо јебига Табак го барале многу формула да коментира.
За викендот локван кажуваше, а понеделник таа е сигурна во пренос. Така да осум вкупно од десет. Повеќе од А1 на времето.

За потсетување, од оваа сезона плејофот во Чемпионшип ќе биде со екипите од 3 до 8 место.

Шест екипи ќе се борат за третото место што ќе донесе посрамотување и завршување на 18/19/20 место во ПЛ

Една од најглупите одлуки во последно време (од спортски и нормален аспект)

Резултатов поголем го направиле и некој со 80% оштетен вид нема да го промаши.

Back
На врв Bottom