Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
7/10 утакмици ќе даваат на првите три каналиКрфта у пичка на тој гомнар што донел одлука за македонска арена. Ако немате коментатори пуштете ги утакмиците без нив а не 3 утакмици цел викенд да ми давате за таа претплата…

Да не мислиш на Арена Премиум 1, 2 и 3? Тие ги нема на операториве, заменети беа со Арена Спорт МК 1, 2 и 3.7/10 утакмици ќе даваат на првите три канали![]()
Па на арена премиум М ќе даваат 7/10 утакмици.Да не мислиш на Арена Премиум 1, 2 и 3? Тие ги нема на операториве, заменети беа со Арена Спорт МК 1, 2 и 3.
А да, така е, јас гледав само за сабота, а секако не се играат сите во сабота.Па на арена премиум М ќе даваат 7/10 утакмици.
7/10 утакмици ќе даваат на првите три канали![]()
За викендот локван кажуваше, а понеделник таа е сигурна во пренос. Така да осум вкупно од десет. Повеќе од А1 на времето.Осум , понеделник има уште една. Не се тачни дека ради глупости не ја даваат Брентфорд - Тотенхем , според мене најинтересната од 1 коло. Другото све ќе има, освен Ипсвич - Сандерленд пошо јебига Табак го барале многу формула да коментира.