Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Крфта у пичка на тој гомнар што донел одлука за македонска арена. Ако немате коментатори пуштете ги утакмиците без нив а не 3 утакмици цел викенд да ми давате за таа претплата…

Крфта у пичка на тој гомнар што донел одлука за македонска арена. Ако немате коментатори пуштете ги утакмиците без нив а не 3 утакмици цел викенд да ми давате за таа претплата…
7/10 утакмици ќе даваат на првите три канали :)

7/10 утакмици ќе даваат на првите три канали :)

Осум , понеделник има уште една. Не се тачни дека ради глупости не ја даваат Брентфорд - Тотенхем , според мене најинтересната од 1 коло. Другото све ќе има, освен Ипсвич - Сандерленд пошо јебига Табак го барале многу формула да коментира.

Ќе глеаме дупли преноси и ќе слушаме некој бајки од коментариве така шо ќе мислиме дека сме излезени од пештера бидејки таква ексклузива не сме чуле за некој играч или тим дури и ќе се зачудиме,ќе си слушаме погрешни играчи,коментирање од голем дел на коментатори како да е ден на жалост,едно 10 пати ќе промашет играч или позиција, резултатот обавезно ќе е промашен,ќе имет проблем со сигналот и многу други исти оправдувања и глупости. Све на све најдобро ќе е на муте да се глеа зашто после неколку кола ко ќе ги слушаш едноставно ќе отупиш.

Осум , понеделник има уште една. Не се тачни дека ради глупости не ја даваат Брентфорд - Тотенхем , според мене најинтересната од 1 коло. Другото све ќе има, освен Ипсвич - Сандерленд пошо јебига Табак го барале многу формула да коментира.
За викендот локван кажуваше, а понеделник таа е сигурна во пренос. Така да осум вкупно од десет. Повеќе од А1 на времето.

Башкими Брегалница бе, абе вујната грбава…

За потсетување, од оваа сезона плејофот во Чемпионшип ќе биде со екипите од 3 до 8 место.

Шест екипи ќе се борат за третото место што ќе донесе посрамотување и завршување на 18/19/20 место во ПЛ

Една од најглупите одлуки во последно време (од спортски и нормален аспект)

Резултатов поголем го направиле и некој со 80% оштетен вид нема да го промаши.

Back
На врв Bottom