Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека ќе има санкции и ќе ги спуштат во чемпионшип. Или тоа или ќе биде некое ригорозно одзимање бодови па нема да изборат опстанок.

Море нека ги турнат во 4 лига, за памет на сите.
А за враќање титули не сум. Едноставно тие титули треба да се избришат и да нема шампион. Не сакам Јунајтед да ги добие тие 2 титули, бар јас лично.

Море нека ги турнат во 4 лига, за памет на сите.
А за враќање титули не сум. Едноставно тие титули треба да се избришат и да нема шампион. Не сакам Јунајтед да ги добие тие 2 титули, бар јас лично.
Манчестер Јунајтед изгуби титула ос Сити поради подобра гол разлика (1+) а ист број бодови

Манчестер Јунајтед изгуби титула ос Сити поради подобра гол разлика (1+) а ист број бодови
Знам, мислам дека Агуеро го даде тој гол во 90+ минута, не ме држи за збор. Ама нека се гонат.

Јас мислам дека ќе има санкции и ќе ги спуштат во чемпионшип. Или тоа или ќе биде некое ригорозно одзимање бодови па нема да изборат опстанок.

Мислам Чемпионшипот сами си носат одлука дали ке ги прифатат кај нив во лига.

:popce: izgleda si prviot sto polude na forumov posle pauzava so repki, samo radi toa ke ti oprostam. Ne ja gnjavi temava sea so oftopik, samo se nadovrzav na izmisleniot muabet sto go nacna i se sjebav, taka da ova priznavam, mi bese greska. Nema smisla da gi citaat glupostive ostanative. ajt.

Откако реши од никаде да се изнапишува глупости за мене и ме извреѓа, сега тој ќе ми простел. :icon_lol:

Нема шанси да ги пратат во Чемпионшип, ниту пак да им земат титули.
Тоа ќе биде потрес во фудбалот, ПЛ многу ќе изгуби.
Ќе ги ограничат финансиски, ќе им стават бан за трансфери 3-4 преодни рока, ќе ги лупнат 100тина милиони и тоа е тоа.

Е сега она што ми е интересно е што со оглед на тоа дека обвиненијава (сега веќе пресуда) се од 2009 до 2018 година и доколку има казна со одземање титули, што ќе се случи со оние титули пост 2019 вклучително и ЛШ. Од една страна не се во обвиненијата, од друга страна не може да се игнорираат бидејќи доста играчи биле купени претходно. Дали можат да бидат афектирани некако? Или ќе треба да има нови обвиненија за овие титули?

Ќе ги ограничат финансиски, ќе им стават бан за трансфери 3-4 преодни рока, ќе ги лупнат 100тина милиони и тоа е тоа.

Постоеше ПЛ пред нив, ке постои и по нив. Прашање е само колку политички ке се решава ова. Тоа што ПЛ ги нашла виновни за 114 прекршоци, остава малку простор за маневар. Ако не ги исклучат, ке ги тужат скоро сите, и ке ги добијат, затоа што веќе се најдени за виновни.

Има, сите тимови ќе ги запнат.
Пукна тиквата.

Нека удрат и од чемпионшип тимови.
Автоматски споено мислење:

Е сега она што ми е интересно е што со оглед на тоа дека обвиненијава (сега веќе пресуда) се од 2009 до 2018 година и доколку има казна со одземање титули, што ќе се случи со оние титули пост 2019 вклучително и ЛШ. Од една страна не се во обвиненијата, од друга страна не може да се игнорираат бидејќи доста играчи биле купени претходно. Дали можат да бидат афектирани некако? Или ќе треба да има нови обвиненија за овие титули?
Нека им избришат се, нема потреба да ги дадат на Јунајтед би Ливерпул. Чисто онака нека им ги зема. :gjavol:

Одземање на титули ала Калчополи само во случај ако не ги доделат на друг.
Автоматска релегација во пониски лиги не. Да беше пред почеток на сезона, океј, вака сеа да ги исклучат од првенство, апсолутно никој не добива.

Повеќе сум за варијанта:
1. Бан за трансфери наредни 3 години
2. Бан за нови договори за спонзорства наредни 3 години
3. 3 сезони ( вклучувајќи ја и оваа ) со минус 30 поени

Па ако ги бива како клуб, нека преживеат

Автоматска релегација во пониски лиги не. Да беше пред почеток на сезона, океј, вака сеа да ги исклучат од првенство, апсолутно никој не добива.

Повеќе сум за варијанта:

Оваа година секако ќе ја играат у премиер лига, сред сезона нема да ги исфрлат сигурно.
Од следна сезона Гримзби, Салфорт и Њупорт.

Повеќе сум за варијанта:

Ова 3 јас би го зголемил на 7, па тие ќе се жалат и ќе добијат 5, ете така.

Според мене Сити може да иде надоле само ако го истераат другите тимови, и тоа догодина. Ако другите тимови не се згнат, ќе му даат некоја параван казна ко 10 бода минус неколку години и нормално астрономска парична казна.

Back
На врв Bottom