Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Дрес код за тренер во ПЛ

Како тргнало нема да пуштаат на стадион без ваков џемпер.

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.778
Поени од реакции
11.622
Јас не знам што луѓе се овие што сакаат да го избркаат Тен Хаг. Човекот има фамилија за ранење, треба да плаќа сметки и да се грижи за неговите најблиски, мислете малце за нив. Видете што убава фамилија има човекот.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.401
Јас не знам што луѓе се овие што сакаат да го избркаат Тен Хаг. Човекот има фамилија за ранење, треба да плаќа сметки и да се грижи за неговите најблиски, мислете малце за нив. Видете што убава фамилија има човекот.

Да му се наскокам и на двете. :gjavol:

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.889
Поени од реакции
1.334
Pool.moze da izednaci samo ako si dadat ovie avtogol

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
Со повреден Калафиори, суспендиран Салиба, па сега повредени Габриел и Тимбер кои мораа да излезат, Вардар ќе им даде гол на Арсенал.
Ненормален малер ги тера годинава...

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.889
Поени од реакции
1.334
Со повреден Калафиори, суспендиран Салиба, па сега повредени Габриел и Тимбер кои мораа да излезат, Вардар ќе им даде гол на Арсенал.
Ненормален малер ги тера годинава...
Redno bese da gi spotera maler koga se vleckaat i glumat povredeni vekje 2 godini po red. Ligavenjeto se vrakja.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Судииве последниве минути уште да им го испушеа на Ливерпул.

• Хаха
Reactions: S.L

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.889
Поени од реакции
1.334
Kakva katastrofa od tekma za Pool srekja im se povredi sve sto postoese u odbrana pa se otvori prostor za gol. :cenzura:

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.954
Поени од реакции
8.141
Повредени неповредени изгинаа Арсенал, сите 50-50 дуели ги добијаа, плус испуцувањата на Келехер...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Артета у гз да го ебам, доцни со измени секоја утакмица, чека гол да примиме па да освежи некој играч.

Член од
14 август 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
1.679
Немаш таква среќа ако не те дупам оваа година следната ќе биде. :gjavol:
Оваа година мош да ме дупиш комотно ќе ти се напупам ко Ставро што се пупи на 1,05 квота.:tvg:

Пул требаше похрабро да иде против осакатениот Арсенал, реално може да ги кошта овој кикс во трката против Сити за титула.

S.L

Член од
1 јули 2013
Мислења
1.889
Поени од реакции
1.334
Оваа година мош да ме дупиш комотно ќе ти се напупам ко Ставро што се пупи на 1,05 квота.:tvg:

Пул требаше похрабро да иде против осакатениот Арсенал, реално може да ги кошта овој кикс во трката против Сити за титула.
iskreno, tesko deka mozat da ostanat do kraj konkurenti do kraj.
Denes epten mlitavo i bez ideja... da imase sila Arsenal da igra kako vo prvo poluvreme tesko deka ke stignevme do remi, barem ne denes so vakov pristap i igra.
TAA pas ne pogodi, sredina ne postoese. Macca bese nevidliv, Jones igrase na pogresna strana, Party go unisti u prvo poluvreme Diaz itd itd.
Автоматски споено мислење:

Nepostoecki faul dosuden vo 90ta i cist korner ne dodelen posleden napad, :aplauz:

zamisli ste osteteni i vie protiv Pool, ama ne e tolku strasno kako lani, ke te vratam na rakometot na Odegaard vo 16 metri itd.
Dodusa edna e situacijata i toa se raboti za korner. Prvata situaciaj sudijata si sudese na vreme, a toa sto produzija da igraat site toa e druga prikazna.
1730054750615.png

Kajgana Shop

На врв Bottom