Premier League - 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Заслужено си тепа Вест хем, дали имало пенал или немало ич не ми е битно. Среќа наша што Кудус не им беше достапен на чекичите.
Ти бе уште не се обеси?:eek:

Дрес код за тренер во ПЛ

images

Како тргнало нема да пуштаат на стадион без ваков џемпер.

Јас не знам што луѓе се овие што сакаат да го избркаат Тен Хаг. Човекот има фамилија за ранење, треба да плаќа сметки и да се грижи за неговите најблиски, мислете малце за нив. Видете што убава фамилија има човекот.

Јас не знам што луѓе се овие што сакаат да го избркаат Тен Хаг. Човекот има фамилија за ранење, треба да плаќа сметки и да се грижи за неговите најблиски, мислете малце за нив. Видете што убава фамилија има човекот.

Да му се наскокам и на двете. :gjavol:

Со повреден Калафиори, суспендиран Салиба, па сега повредени Габриел и Тимбер кои мораа да излезат, Вардар ќе им даде гол на Арсенал.
Ненормален малер ги тера годинава...

Со повреден Калафиори, суспендиран Салиба, па сега повредени Габриел и Тимбер кои мораа да излезат, Вардар ќе им даде гол на Арсенал.
Ненормален малер ги тера годинава...
Redno bese da gi spotera maler koga se vleckaat i glumat povredeni vekje 2 godini po red. Ligavenjeto se vrakja.

Судииве последниве минути уште да им го испушеа на Ливерпул.

• Хаха
Reactions: S.L
Kakva katastrofa od tekma za Pool srekja im se povredi sve sto postoese u odbrana pa se otvori prostor za gol. :cenzura:

Повредени неповредени изгинаа Арсенал, сите 50-50 дуели ги добијаа, плус испуцувањата на Келехер...

Артета у гз да го ебам, доцни со измени секоја утакмица, чека гол да примиме па да освежи некој играч.

Немаш таква среќа ако не те дупам оваа година следната ќе биде. :gjavol:
Оваа година мош да ме дупиш комотно ќе ти се напупам ко Ставро што се пупи на 1,05 квота.:tvg:

Пул требаше похрабро да иде против осакатениот Арсенал, реално може да ги кошта овој кикс во трката против Сити за титула.

Оваа година мош да ме дупиш комотно ќе ти се напупам ко Ставро што се пупи на 1,05 квота.:tvg:

Пул требаше похрабро да иде против осакатениот Арсенал, реално може да ги кошта овој кикс во трката против Сити за титула.
iskreno, tesko deka mozat da ostanat do kraj konkurenti do kraj.
Denes epten mlitavo i bez ideja... da imase sila Arsenal da igra kako vo prvo poluvreme tesko deka ke stignevme do remi, barem ne denes so vakov pristap i igra.
TAA pas ne pogodi, sredina ne postoese. Macca bese nevidliv, Jones igrase na pogresna strana, Party go unisti u prvo poluvreme Diaz itd itd.
Автоматски споено мислење:

Nepostoecki faul dosuden vo 90ta i cist korner ne dodelen posleden napad, :aplauz:

zamisli ste osteteni i vie protiv Pool, ama ne e tolku strasno kako lani, ke te vratam na rakometot na Odegaard vo 16 metri itd.
Dodusa edna e situacijata i toa se raboti za korner. Prvata situaciaj sudijata si sudese na vreme, a toa sto produzija da igraat site toa e druga prikazna.
1730054750615.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom