- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.862
- Поени од реакции
- 2.282
Ти бе уште не се обеси?Заслужено си тепа Вест хем, дали имало пенал или немало ич не ми е битно. Среќа наша што Кудус не им беше достапен на чекичите.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти бе уште не се обеси?Заслужено си тепа Вест хем, дали имало пенал или немало ич не ми е битно. Среќа наша што Кудус не им беше достапен на чекичите.

Немаш таква среќа ако не те дупам оваа година следната ќе биде.Ти бе уште не се обеси?![]()

Да му се наскокам и на двете.Јас не знам што луѓе се овие што сакаат да го избркаат Тен Хаг. Човекот има фамилија за ранење, треба да плаќа сметки и да се грижи за неговите најблиски, мислете малце за нив. Видете што убава фамилија има човекот.

Redno bese da gi spotera maler koga se vleckaat i glumat povredeni vekje 2 godini po red. Ligavenjeto se vrakja.Со повреден Калафиори, суспендиран Салиба, па сега повредени Габриел и Тимбер кои мораа да излезат, Вардар ќе им даде гол на Арсенал.
Ненормален малер ги тера годинава...
Оваа година мош да ме дупиш комотно ќе ти се напупам ко Ставро што се пупи на 1,05 квота.Немаш таква среќа ако не те дупам оваа година следната ќе биде.![]()

iskreno, tesko deka mozat da ostanat do kraj konkurenti do kraj.Оваа година мош да ме дупиш комотно ќе ти се напупам ко Ставро што се пупи на 1,05 квота.
Пул требаше похрабро да иде против осакатениот Арсенал, реално може да ги кошта овој кикс во трката против Сити за титула.
zamisli ste osteteni i vie protiv Pool, ama ne e tolku strasno kako lani, ke te vratam na rakometot na Odegaard vo 16 metri itd.Nepostoecki faul dosuden vo 90ta i cist korner ne dodelen posleden napad,