Premier League - 2024/25

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
21 април 2024
Мислења
138
Поени од реакции
256
Се гледа по постовите на кој клуб фановите имаат најмногу трауми од Ферги :ROFLMAO:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.791
Поени од реакции
89.287
Види го Нуњез, душиче се мачи голот да го погоди :LOL:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.520
Поени од реакции
48.244
Darwin mozda so promasuvanje na sezonata, ke se jade so ona na Dalot protiv West Ham.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.484
Ee ova kosta titula ebate Nunez
Автоматски споено мислење:

Боже ме опрости со вакви напаѓачи... која катастрофа сам на празен гол :eek: Сега Арсенал комотно на -5 си слага, а играме против Сити и Нјукасл шо значи можат и на 0 да дојдат.

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
33.233
Поени од реакции
68.857
Darwin mozda so promasuvanje na sezonata, ke se jade so ona na Dalot protiv West Ham.
Нема никакво оправдување за тоа. Никакво. Апсолутно утка на сезоната, празен гол. Тука барем малку од малку го затвараше Дисаси.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.777
Поени од реакции
20.480

Боже ме опрости со вакви напаѓачи... која катастрофа сам на празен гол :eek: Сега Арсенал комотно на -5 си слага, а играме против Сити и Нјукасл шо значи можат и на 0 да дојдат.
И со Арсенал играте пред крај

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.214
Поени од реакции
2.356

Не се потресувајте, Арсенал ви е конкурент... да ви беше Сити или Челзи да речеме па да разберам. Арсенал е просто невозможно титула да освои, ноторни лузери.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.999
Поени од реакции
11.934
Da ne zaboravime deka Arsenal igra protiv Utd, koj saka da ispadne sezonava, no istiot nema da utne prilika da im gi posere shansite za titula na Arsenal. Bez razlika sto gubat ko magarinja od site ostanati.

Член од
3 декември 2014
Мислења
412
Поени од реакции
320

Ливерпул има среќа на Арсенал цела прва постава од нападов им е повредена Хавертц и Језус до крај на сезона Сака и Мартинели ќе фатат можи некоја утакмица ама ќе закочат со голови утакмициве што следат.
Замислете кај Ливерпул да ги нема Салах,Диаз,Жота,Гакпо кој ќе им дава голови ќе се молат на чориов Дарвин да прерасне во прај Роналдо.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.208
Поени од реакции
13.659
Da ne zaboravime deka Arsenal igra protiv Utd, koj saka da ispadne sezonava, no istiot nema da utne prilika da im gi posere shansite za titula na Arsenal. Bez razlika sto gubat ko magarinja od site ostanati.
Викаш Јунајтед повеќе сака Ливерпул да земе титула отколку Арсенал? :eek:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.522
Поени од реакции
10.285
Педер, реално и со десеткуван напад како што има Арсенал треба да ги победи, ама ви ебам мртвата екипа големи се шансите да не преебате.

Kajgana Shop

На врв Bottom