- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 762
- Поени од реакции
- 565
И во добро и во лошоВи си го пљукавте Јунајтед и кога бевме успешни ко ривали да ни сте.![]()
И во добро и во лошоВи си го пљукавте Јунајтед и кога бевме успешни ко ривали да ни сте.![]()
Нема никакво оправдување за тоа. Никакво. Апсолутно утка на сезоната, празен гол. Тука барем малку од малку го затвараше Дисаси.Darwin mozda so promasuvanje na sezonata, ke se jade so ona na Dalot protiv West Ham.
И со Арсенал играте пред крајEe ova kosta titula ebate Nunez
Автоматски споено мислење:
Боже ме опрости со вакви напаѓачи... која катастрофа сам на празен голСега Арсенал комотно на -5 си слага, а играме против Сити и Нјукасл шо значи можат и на 0 да дојдат.
Не се потресувајте, Арсенал ви е конкурент... да ви беше Сити или Челзи да речеме па да разберам. Арсенал е просто невозможно титула да освои, ноторни лузери.Ee ova kosta titula ebate Nunez
Боже ме опрости со вакви напаѓачи... која катастрофа сам на празен голСега Арсенал комотно на -5 си слага, а играме против Сити и Нјукасл шо значи можат и на 0 да дојдат.
Ливерпул има среќа на Арсенал цела прва постава од нападов им е повредена Хавертц и Језус до крај на сезона Сака и Мартинели ќе фатат можи некоја утакмица ама ќе закочат со голови утакмициве што следат.Ee ova kosta titula ebate Nunez
Викаш Јунајтед повеќе сака Ливерпул да земе титула отколку Арсенал?Da ne zaboravime deka Arsenal igra protiv Utd, koj saka da ispadne sezonava, no istiot nema da utne prilika da im gi posere shansite za titula na Arsenal. Bez razlika sto gubat ko magarinja od site ostanati.
Никад, скаусери ни се ривали вие не.Викаш Јунајтед повеќе сака Ливерпул да земе титула отколку Арсенал?![]()
Јунајтед можи се да сака ама импотентен е, само анусо му вреди.Викаш Јунајтед повеќе сака Ливерпул да земе титула отколку Арсенал?![]()
Педер, реално и со десеткуван напад како што има Арсенал треба да ги победи, ама ви ебам мртвата екипа големи се шансите да не преебате.Da ne zaboravime deka Arsenal igra protiv Utd, koj saka da ispadne sezonava, no istiot nema da utne prilika da im gi posere shansite za titula na Arsenal. Bez razlika sto gubat ko magarinja od site ostanati.