Premier League - 2024/25

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Манчестер Сити

• Арсенал

• Ливерпул

• Челзи

• Манчестер Јунајтед

• Тотенхем

• битно е да се учествува

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Се гледа по постовите на кој клуб фановите имаат најмногу трауми од Ферги :ROFLMAO:

Види го Нуњез, душиче се мачи голот да го погоди :LOL:

Darwin mozda so promasuvanje na sezonata, ke se jade so ona na Dalot protiv West Ham.

Ee ova kosta titula ebate Nunez
Автоматски споено мислење:

Боже ме опрости со вакви напаѓачи... која катастрофа сам на празен гол :eek: Сега Арсенал комотно на -5 си слага, а играме против Сити и Нјукасл шо значи можат и на 0 да дојдат.

Последно уредено:
Darwin mozda so promasuvanje na sezonata, ke se jade so ona na Dalot protiv West Ham.

Нема никакво оправдување за тоа. Никакво. Апсолутно утка на сезоната, празен гол. Тука барем малку од малку го затвараше Дисаси.

Боже ме опрости со вакви напаѓачи... која катастрофа сам на празен гол :eek: Сега Арсенал комотно на -5 си слага, а играме против Сити и Нјукасл шо значи можат и на 0 да дојдат.
И со Арсенал играте пред крај

Не се потресувајте, Арсенал ви е конкурент... да ви беше Сити или Челзи да речеме па да разберам. Арсенал е просто невозможно титула да освои, ноторни лузери.

Da ne zaboravime deka Arsenal igra protiv Utd, koj saka da ispadne sezonava, no istiot nema da utne prilika da im gi posere shansite za titula na Arsenal. Bez razlika sto gubat ko magarinja od site ostanati.

Ливерпул има среќа на Арсенал цела прва постава од нападов им е повредена Хавертц и Језус до крај на сезона Сака и Мартинели ќе фатат можи некоја утакмица ама ќе закочат со голови утакмициве што следат.
Замислете кај Ливерпул да ги нема Салах,Диаз,Жота,Гакпо кој ќе им дава голови ќе се молат на чориов Дарвин да прерасне во прај Роналдо.

Da ne zaboravime deka Arsenal igra protiv Utd, koj saka da ispadne sezonava, no istiot nema da utne prilika da im gi posere shansite za titula na Arsenal. Bez razlika sto gubat ko magarinja od site ostanati.
Викаш Јунајтед повеќе сака Ливерпул да земе титула отколку Арсенал? :eek:

Педер, реално и со десеткуван напад како што има Арсенал треба да ги победи, ама ви ебам мртвата екипа големи се шансите да не преебате.

Back
На врв Bottom