Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
На крај ќе излезе дека е данте и дека го направил профилов за да има со кој да си прави муабет на форумов. :pos:

Што секако држи повеќе вода од РАТМ.
Па во исто време биле со РАТМ на форум како што гледам.
Сега испаѓа дека дечкото без разлика дали е Данте или РАТМ посекако си правел муабет сам со себе :ROFLMAO: Не заебавајте

Ако го земат овој Франк, има да биде Потер бр. 2.

Кој и да го земат исто ќе биде. Лани исто имаше процес при селекција за после една година да се разидат ради филозофски причини.:ROFLMAO:

Море Ламбе, освен два тројца овде никој друг и не се замара.
Јас поштовам вакви ликови, сакам пецкања и провокации. А не возрасни мажи да цвичат како педерчиња ако некој им го навреди клубот :coffee:
Se e ok decki moja greska , staviv linija ednakvo kaj so ne treba i se izviniv na @Saka Zulu , i za toa so go sporediv so ratatui ama i za toa so negoviot Chelsea poradi UTD ( ;) ) otide vo konferenciska liga , dogodina so utd barem na kvalifikaciite ke igraat ne slicni selski bavci od tereni...
Inace malo podprasanje @Saka Zulu i @enzo8 za eurovo za koja reprezentacija navivate ?

Se e ok decki moja greska , staviv linija ednakvo kaj so ne treba i se izviniv na @Saka Zulu , i za toa so go sporediv so ratatui ama i za toa so negoviot Chelsea poradi UTD ( ;) ) otide vo konferenciska liga , dogodina so utd barem na kvalifikaciite ke igraat ne slicni selski bavci od tereni...
Inace malo podprasanje @Saka Zulu i @enzo8 za eurovo za koja reprezentacija navivate ?
За сите само Енглеска да не освои.:D

Порано постоеа менаџери од видот на Фергусон, Мурињо, еве последен Клоп кој не тренираа само играчи него и одлучуваа во која насока ќе се движи клубот, менаџери кои цел им е да освајаат трофеи. Последен таков е Пеп, после него ќе гледаме послушни кученца покрај аут линија који ќе џавкаат како ќе им кажат газдите се додека не им станат досадни, и така се во круг.

Сите да изгубат.

Сите да изгубат.
Nemoj bratyced so tie kursumi....
Sega ke se vkluci NEKOJ , Izzy i i uste eden decko od opstata tema za kladilnica i ke imame analizi i diskusii za progresivno gonenje na X na evropskovo prvenstvo, zs si rckas raboti nesvesno :)

Nemoj bratyced so tie kursumi....
Sega ke se vkluci NEKOJ , Izzy i i uste eden decko od opstata tema za kladilnica i ke imame analizi i diskusii za progresivno gonenje na X na evropskovo prvenstvo, zs si rckas raboti nesvesno :)

1716827246529.png

Два факултети и една магистратура не те спасуваат пред да ме спомнеш мене и типови за Светско, Европско или било што

Многу тешко беше ова да се предвиди, не знам како погоди

Не за џабе си станата сеоска Бијонс и се јавуваш сегде неповикана... Прво види дека е постирана табела од предвидувања за сите натпревари, прво место сум јас, иако со поинакво име таму, вкупно поени 5634, бреј само да се гракало беспотреба. Али ајде, како што имам и претходно кажано, секој со капацитетот.

Не за џабе си станата сеоска Бијонс и се јавуваш сегде неповикана... Прво види дека е постирана табела од предвидувања за сите натпревари, прво место сум јас, иако со поинакво име таму, вкупно поени 5634, бреј само да се гракало беспотреба. Али ајде, како што имам и претходно кажано, секој со капацитетот.
Бравос, пиши си петка на рачето за првото место

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom