Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Данте брате кој ти прошверцува мобилен на клиниката за мозочни удари?

Седи мирувај сега не е време за форум.

Иначе Ливерпул не заслужија победа само заради гостинските дресови, поголем блам допреа од Челзи кој не успеа да победи бербери и земјоделци.
Кој Ливерпул?
Завршена прича е то. :pos:

Тек сега гледам како срамен пенал бил свирнат за Ливерпул. Да беше обратна ситуација, да свиреа за Јунајтед до сеа 10 страни ќе се изнапишеа.

Реакцијата на Невил за израмнувачкиот гол :ROFLMAO:

Тек сега гледам како срамен пенал бил свирнат за Ливерпул. Да беше обратна ситуација, да свиреа за Јунајтед до сеа 10 страни ќе се изнапишеа.
Каков пенал? [emoji846]
Нема никаков пенал.

Глума на Елиот, и неспособни ВАР судии. Слепи при очи.

Имаше некакво извинување, или уште да чекаме?

Аморим од Спортинг најверојатно ќе биде нов тренер на Ливерпул.

Многу ризична работа е да бидиш следниот менаџер на Ливерпул практично според мене си пукаш во колено ако се нафатиш после Клоп таму да менаџираш.

Тешко е зошто играчите се лигуши у ова модерно доба. Да праат све како што им рече и бидат професионални ништо не е тешко.

Послем Мурињо секоја втора година искача новиот Мурињо и кој од кој полош искочи. Ризик ми се португалциве за тренери.

Многу ризична работа е да бидиш следниот менаџер на Ливерпул практично според мене си пукаш во колено ако се нафатиш после Клоп таму да менаџираш.

Е ај клубот без тренер нека остани ако не, битно колената здрави да бидат.

Е ај клубот без тренер нека остани ако не, битно колената здрави да бидат.
Во твојот случај мозокот е најбитно да е здрав зш патет тие околу тебе и цел форум.

Послем Мурињо секоја втора година искача новиот Мурињо и кој од кој полош искочи. Ризик ми се португалциве за тренери.
Во секој случај е подобра опција од Мурињо :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom