Една подолготрајна повреда на еден од Бруине или Халанд ги дели од замешување со горе споменативе посебно ако си замини и Бернардо што не верувам.Замениве што им се за Марез и посебно Гундоган далеку се од нив.Очекувам Сити да освои бидејќи и реално немаат конкуренција, а топ 4 да го комплетираат Јунајтед, Арсенал и Пул, мање више кој кое место ќе биде. Челси ваљда ќе се врати погоре, а за другите искрено ме заболе.
Не се глупи да го дадат така макар и без пари да си отиде.Една подолготрајна повреда на еден од Бруине или Халанд ги дели од замешување со горе споменативе посебно ако си замини и Бернардо што не верувам.Замениве што им се за Марез и посебно Гундоган далеку се од нив.
Најавија дека ќе има огромни продолженија, ќе се стопира времето на секој прекин и ќе биде надополнето.Бреј гледав до 90мин си реков готова е оваа, тој да ти продолжил 8мин.
Зошто побогу? Немаше никакво задржавање, чиста игра. Ако прават вака и во ПЛ нека се убијат.
Се ок, ама послеМ брат, ПОСЛЕМ???? М!!!! ПослеМ.Во минатогодишната сезона најголемо изненадување беше Арсенал. Послем бламовите
Не разбирам зошто толкава предност му се дава на Сити околу тоа дека ке биде шампион. Ги изгубија Гундоган и Марез, а овој првиот даде милион голови за титули во последно време. Без класичен лев бек, и се шушка дека сакаат да ги продадат Бернардо и Вокер. Ако си отиде и Бернардо, без да донесат играчи од ист калибер, по мене, Арсенал ке има исти шанси, под услов рано да испаднат од ЛШ.Предвидување за новата сезона. Арсенал и Ливерпул со еднакви шанси за борба за титулата. Сити сеуште огромен фаворит.
Њукасл со предност пред Челзи за Топ 4. Ама очекувањата се дека и двата тима ќе извисат од ЛШ.
Нема да замине Бернардо, ќе продолжи договор. Ќе донесат замена за Мерез, ама нема да биде некој искусен и скап, се спомнува едно дете од Рен, 21 година и оној Олисе или како и да се вика од Кристал Палас.Не разбирам зошто толкава предност му се дава на Сити околу тоа дека ке биде шампион. Ги изгубија Гундоган и Марез, а овој првиот даде милион голови за титули во последно време. Без класичен лев бек, и се шушка дека сакаат да ги продадат Бернардо и Вокер. Ако си отиде и Бернардо, без да донесат играчи од ист калибер, по мене, Арсенал ке има исти шанси, под услов рано да испаднат од ЛШ.
Видно ме интересира дали на пул му даваат исти шанси како Арсенал, само заради тоа што не играат ЛШ? Немаат уште купено DM, па и да го земат Лавиа од Саутемптон, пак не би им дал исти шанси. Цела средина ја сменија, а тоа и те како ке има ефект кај нив.
Брад остај ме мене, од село сум.Се ок, ама послеМ брат, ПОСЛЕМ???? М!!!! ПослеМ.