Мене лично ми беше најдобро на Craven Cottage со навивачите на Њукасл. Но и атмосферата на Енфилд беше доста добра, но за тоа придонесоа 5-те гола против Норич, и 4-те гола против Челзи вчера.@KaWa Денес ќе не поздравиш од Молињу? Шала на страна во 1 недела му проживеа утакмици од ПЛ колку што би бил задоволен да имам посетено до крај на живот хаха. Од посетениве на кој стадион ти имаше најдобра атмосфера? Вила Парк или Енфилд претпоставјам?
Све убаво, само не кажа од кај ти толку пари да се шеташ...Мене лично ми беше најдобро на Craven Cottage со навивачите на Њукасл. Но и атмосферата на Енфилд беше доста добра, но за тоа придонесоа 5-те гола против Норич, и 4-те гола против Челзи вчера.
Вила Парк беше исто доста добро, но атмосферата спласна дека губеа 0:3 па чекаа само да заврши утакмицата.
Од Милвол се разочарав, џабе сите фурања со тие peaky blinders капчињата и некој хулигански филм
Посакувам на сите вас да си ја исполните желбата да одите да го бодрите вашиот тим во ПЛ, па и да не сте фанови на некој специфичен клуб, да одите да доживеете еден фудбалски викенд со локалци и многу пиво. Супер искуство сѐ на се, како да сонувам се чувствувам моментално.
Имам GoFundMe профил каде што фанови ми праќаат пари за да го поддржат моето патување. Ако имате и вие таква желба, ќе ви пуштам линк во ПП.Све убаво, само не кажа од кај ти толку пари да се шеташ...
Не лажи, те видов пред Тиго пред недела дена.Имам GoFundMe профил каде што фанови ми праќаат пари за да го поддржат моето патување. Ако имате и вие таква желба, ќе ви пуштам линк во ПП.
Опцуј го Рашфорд од мене.Поздрав и од Molineux
Прегледај го приврзокот 405549
Кај стапна се истурија од голови. Кажи кај одиш следно, да уплатиме, да фатиме нештоПоздрав и од Molineux
Абе на толку гомна изедено за Јунајтед на крај ти со своето присуство ќе го опраиш.Поздрав и од Molineux
Би ти го платил целиот престој со сите пропратни трошоци во Англија во замена за присуство на оваа утакмица.Поздрав и од Molineux