Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечко 15 бода има Јунајтед повеќе од Челзи, не разбирам каде е проблемот стварно.
Дечко кур ме боли, и 25 нека има. Да не аплицирате за трофеј за трето место?

12 години домашна лига немате освоено, едвај една ќорава ЛЕ извадивте пред 6 години.

Сега се курчите со трето место. Секоја чест. :icon_lol::icon_lol:

Кое бедно створење си ти пријателе,не си свесен.
Ставро барем ќе напише нешто паметно на некоја тема,ќе сподели некоја мудра мисла,да ти е мерак да го читаш.
Ама ти,ти си едно од најодбивните суштества што сум ги читал на форумов.

Најдоа Манчестеровци да заебаваат некого.Станавте предмет за потсмев последниве неколку години,нема со што да се пофалите па дај ќе ги заебаваме членовиве на Челзи и Ливерпул.

Еве јас сум за Баерн,што треба тоа да значи? Да фатам да те уништувам на секој кикс на вашиот тим?

Иде тука човек на форумов да се релаксира малку,да прочита нешто ново,да се информира.
Не иде за да чита вакви мизерии,ебате во тоа одвратното створење.
Ок, респект за тебе. Најди мое мислење каде што сум рекол нешто во негативен контекст за Баерн, напротив имам само голема почит кон тој клуб. А сега не знам каква поврзаност има Баерн со оваа тема и што го пикаш газот каде што не ти е место?

Дечко кур ме боли, и 25 нека има. Да не аплицирате за трофеј за второ место?

12 години домашна лига немате освоено, едвај една ќорава ЛЕ извадивте пред 6 години.

Сега се курчите со трето место. Секоја чест. :icon_lol::icon_lol:
Кој се курчи со трето место? До кога со муабетиве за мали деца не ми е јасно?

Не ли гледате дека препирките меѓу тие 3-4 члена што се прозиваат тука цело време се уствари лични (како и, за жал, 90% од "дебатите" на подфорумов) и дека секој од нив гледа да искористи ситуација да се закачи со другиот?

Ама ете ќе се појави некој трол што не сфаќа што е финтаата, па ќе покрене некоја безвезна дискусија за тоа кој се курчел и дали требало да се курчи.

Кога сме кај курчењето, во спортот обично се курчи некој што е подобар од противникот во дадениот момент. И тоа многу брзо и лесно се менува. Од дерби во дерби (ако се работи за меѓусебни дуели на ривали), од сезона во сезона, ако се работи за место на табелата.

Ти ми викаш дека 12 години немаме лига освоено. Ама ај да ги гледаме последните 5. Немаме ни ние, ама ни вие. А ние сме завршиле 3 пати пред вас. Или да ги гледаме посжедните 25, а не 12. Или да ги гледаме сите години историски? Сеа може да се курчиме? Сфаќаш колку е глуп муабетов, што секој може да си го врти како му одговара?

Не ли гледате дека препирките меѓу тие 3-4 члена што се прозиваат тука цело време се уствари лични (како и, за жал, 90% од "дебатите" на подфорумов) и дека секој од нив гледа да искористи ситуација да се закачи со другиот?

Ама ете ќе се појави некој трол што не сфаќа што е финтаата, па ќе покрене некоја безвезна дискусија за тоа кој се курчел и дали требало да се курчи.
Некое време што гледам на темава дискусијата се врти околу бљувотините на тројца фанови на јунајтед за челзи и ливерпул, и пцујат и навредуваат на лична основа фанови на челзи. И плус некој вонземјанин/падобранец фан на барселона.

И тоа вам ви е интересна стендап комедија и се е во ред додека не налетаат на сличен третман од другата страна.

И сеа гледам гревов погоре пишал ИМАЛ ПОЧИТ СПРЕМА БАЕРН :pos: :pos: , а сигурно спрема Челзи не.

Како да коментира бивши дечковци на сестра му. Хаос.

Ок, респект за тебе. Најди мое мислење каде што сум рекол нешто во негативен контекст за Баерн, напротив имам само голема почит кон тој клуб. А сега не знам каква поврзаност има Баерн со оваа тема и што го пикаш газот каде што не ти е место?
Не,секако дека Баерн нема врска со оваа тема.Има врска твојата канцерогеност и расипувањето на темава.
На човек едно време му беше мерак да дојде на форумов и да чита за Премиер Лига.
Сега сте станати како некои типични булинг дечишта што се изживувате на секој можен начин со противникот.

Еве според кладилници за тие што се смеат дека Рашфорд е топ 10 играч. Од овие само Нејмар е вишок

Screenshot_20230222_191712_Chrome.jpg

Еве според кладилници за тие што се смеат дека Рашфорд е топ 10 играч. Од овие само Нејмар е вишок

Прегледај го приврзокот 368705
Тоа е, појак од Хари Кејн, за нијанса послаб од Халанд и Меси.

Не се знае до колку титули ве има однесено човекот, а тука дискусии отвараме.

Тоа е, појак од Хари Кејн, за нијанса послаб од Халанд и Меси.

Не се знае до колку титули ве има однесено човекот, а тука дискусии отвараме.
Па според муабетов и Хари Кејн не го бива зашто ги нема Тотенхем однесено до титули а реално многу го сметаат за светска класа

Па според муабетов и Хари Кејн не го бива зашто ги нема Тотенхем однесено до титули а реално многу го сметаат за светска класа
Гледаш како си ги поврзуваш работите, Хари Кејн и Халанд ќе испаднат гола вода спрема Рашфорд и неговите достигнувања.

Од утре може да се збори и за Рашфорд како топ 5 играч во светот.

Гледаш како си ги поврзуваш работите, Хари Кејн и Халанд ќе испаднат гола вода спрема Рашфорд и неговите достигнувања.

Од утре може да се збори и за Рашфорд како топ 5 играч во светот.
Па ти вадиш глупи аргументи за да го деградираш Раш ама со тоа ги деградираш и останатите

Па ти вадиш глупи аргументи за да го деградираш Раш ама со тоа ги деградираш и останатите
Горе колега ти стаил скриншот од bet365 за ранкинг на играчи, а тебе ти пречи некој што му коментира на тоа.

Некој колективен brainfart имате во тоа фанклубот изгледа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom