Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аоооо се јави конечно фан на најдобриот тим евр на сите времиња. Дечко ве нема ко плата у пошта, што се случи?
Те греби грлото? Настинат си нешто?Болест е ова жими се
Инаку ја користам оваа прилика да го поздравам членот (не се сеќавам кој беше, ќе се препознае) кој на прашањето кој е подобро крило/напаѓач во Англија од Рашфорд напиша десетина имиња, меѓу кои и Кулушевски.
Рашфорд е моментално НАЈДОБАР англиски фудбалер, и топ 10 најдобри светски фудбалери.
Кое бедно створење си ти пријателе,не си свесен.@HEKOJ абе брат сам те оставија како германците ко бегаа од Сталинград. Дојде малце до кислород па пушти крик, немој вака ќе те скинат. Рики паметно дете уште лани намириса што следува, си го избриша профилот.
Најверојатно и овие од Челзи ќе почнат да ги следат тие потези. Донев ќе повлечи нога прв изгледа.
Биди си ти за кого сакаш Роки. Ако некој се качил на кур на подфорумов то се баш тие што ги спомнуваш, два дена слава и одма беа најпаметни, најкурнази, се тие знаеа, мајки ебаваа овде. Сеа се вратија кај шо си беа и нека го пушат од кој стигнат дур бришат профили еден по еден. И другиве иделе овде за релакс тие дур замараа па ниш. Крај на крај и ти замараш исто еве..Кое бедно створење си ти пријателе,не си свесен.
Ставро барем ќе напише нешто паметно на некоја тема,ќе сподели некоја мудра мисла,да ти е мерак да го читаш.
Ама ти,ти си едно од најодбивните суштества што сум ги читал на форумов.
Најдоа Манчестеровци да заебаваат некого.Станавте предмет за потсмев последниве неколку години,нема со што да се пофалите па дај ќе ги заебаваме членовиве на Челзи и Ливерпул.
Еве јас сум за Баерн,што треба тоа да значи? Да фатам да те уништувам на секој кикс на вашиот тим?
Иде тука човек на форумов да се релаксира малку,да прочита нешто ново,да се информира.
Не иде за да чита вакви мизерии,ебате во тоа одвратното створење.
Па... Баерн сезонава има 9 кикса, Јунајтед исто толку. Со тоа што едните играат во Бундеслига, другите во Премиер Лига. Не гледам зошто би го уништувал, да бидам искрен.Еве јас сум за Баерн,што треба тоа да значи? Да фатам да те уништувам на секој кикс на вашиот тим?
Сеа ќе ти каже дека Баерн игра ЛШ.Па... Баерн сезонава има 9 кикса, Јунајтед исто толку. Со тоа што едните играат во Бундеслига, другите во Премиер Лига. Не гледам зошто би го уништувал, да бидам искрен.![]()
Како што може да подзабега фан на јунајтед, ретко кој друг.@HEKOJ абе брат сам те оставија како германците ко бегаа од Сталинград. Дојде малце до кислород па пушти крик, немој вака ќе те скинат. Рики паметно дете уште лани намириса што следува, си го избриша профилот.
Најверојатно и овие од Челзи ќе почнат да ги следат тие потези. Донев ќе повлечи нога прв изгледа.
Дечко 15 бода има Јунајтед повеќе од Челзи, не разбирам каде е проблемот стварно.Како што може да подзабега фан на јунајтед, ретко кој друг.
Курчење демек идат кон трета по ред титула во домашно првенство, или само што освоиле ЛШ.
Па дури и споредби со Баерн оти Рашфорд дал гол на 4 утакмици по ред и конечно не се 5то место у лига.![]()
![]()
![]()