Premier League - 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се докажуваш со сенилни кои 10 години мислат дека ги имаат најдобрите индивидуалци на секоја позиција, појаки и од Сити, на кои им требаше Санчо за да ја освојат титулата, а откако го купија направија напредок од 6-то на 5-то место.

Не вреди
Screenshot_2023-02-20-17-13-43-200_com.miui.gallery-edit.jpg

Какво докажување не се зезај бројките си зборуваат сами.

Аоооо се јави конечно фан на најдобриот тим евр на сите времиња. Дечко ве нема ко плата у пошта, што се случи?

Се борат со Челзи за место во Конференциска лига. Всушност Ливерпул се бори за таму, Челзи се бори да не отпадни.

Инаку ја користам оваа прилика да го поздравам членот (не се сеќавам кој беше, ќе се препознае) кој на прашањето кој е подобро крило/напаѓач во Англија од Рашфорд напиша десетина имиња, меѓу кои и Кулушевски. :pos:

Рашфорд е моментално НАЈДОБАР англиски фудбалер, и топ 10 најдобри светски фудбалери.

@HEKOJ абе брат сам те оставија како германците ко бегаа од Сталинград. Дојде малце до кислород па пушти крик, немој вака ќе те скинат. Рики паметно дете уште лани намириса што следува, си го избриша профилот.
Најверојатно и овие од Челзи ќе почнат да ги следат тие потези. Донев ќе повлечи нога прв изгледа.

@HEKOJ абе брат сам те оставија како германците ко бегаа од Сталинград. Дојде малце до кислород па пушти крик, немој вака ќе те скинат. Рики паметно дете уште лани намириса што следува, си го избриша профилот.
Најверојатно и овие од Челзи ќе почнат да ги следат тие потези. Донев ќе повлечи нога прв изгледа.
Кое бедно створење си ти пријателе,не си свесен.
Ставро барем ќе напише нешто паметно на некоја тема,ќе сподели некоја мудра мисла,да ти е мерак да го читаш.
Ама ти,ти си едно од најодбивните суштества што сум ги читал на форумов.

Најдоа Манчестеровци да заебаваат некого.Станавте предмет за потсмев последниве неколку години,нема со што да се пофалите па дај ќе ги заебаваме членовиве на Челзи и Ливерпул.

Еве јас сум за Баерн,што треба тоа да значи? Да фатам да те уништувам на секој кикс на вашиот тим?

Иде тука човек на форумов да се релаксира малку,да прочита нешто ново,да се информира.
Не иде за да чита вакви мизерии,ебате во тоа одвратното створење.

Можда и ќе држеше вода оваа само да не го спомна Ставро.

Кое бедно створење си ти пријателе,не си свесен.
Ставро барем ќе напише нешто паметно на некоја тема,ќе сподели некоја мудра мисла,да ти е мерак да го читаш.
Ама ти,ти си едно од најодбивните суштества што сум ги читал на форумов.

Најдоа Манчестеровци да заебаваат некого.Станавте предмет за потсмев последниве неколку години,нема со што да се пофалите па дај ќе ги заебаваме членовиве на Челзи и Ливерпул.

Еве јас сум за Баерн,што треба тоа да значи? Да фатам да те уништувам на секој кикс на вашиот тим?

Иде тука човек на форумов да се релаксира малку,да прочита нешто ново,да се информира.
Не иде за да чита вакви мизерии,ебате во тоа одвратното створење.
Биди си ти за кого сакаш Роки. Ако некој се качил на кур на подфорумов то се баш тие што ги спомнуваш, два дена слава и одма беа најпаметни, најкурнази, се тие знаеа, мајки ебаваа овде. Сеа се вратија кај шо си беа и нека го пушат од кој стигнат дур бришат профили еден по еден. И другиве иделе овде за релакс тие дур замараа па ниш. Крај на крај и ти замараш исто еве..

Па... Баерн сезонава има 9 кикса, Јунајтед исто толку. Со тоа што едните играат во Бундеслига, другите во Премиер Лига. Не гледам зошто би го уништувал, да бидам искрен. :D

Па... Баерн сезонава има 9 кикса, Јунајтед исто толку. Со тоа што едните играат во Бундеслига, другите во Премиер Лига. Не гледам зошто би го уништувал, да бидам искрен. :D
Сеа ќе ти каже дека Баерн игра ЛШ.

Мене ме интересира кои се тие скаузери на форумов кои се курчеле до пред сезона. Па освен Рики и дечково погоре јас не знам да имал некој друг активен фан за Ливерпул во последниве години.

Се расправате со духови на форумов.. Не е ни чудно што темава пропадна кога 150 страни има само навреди измеѓу 5 ликови тука. Останаа двајца Челзи, двајца од Арсенал и едно сто души од Јунајтед, другото испари. Квалитетната дискусија никој не ја воскреснува тука.

Како што може да подзабега фан на јунајтед, ретко кој друг.

Курчење демек идат кон трета по ред титула во домашно првенство, или само што освоиле ЛШ.

Па дури и споредби со Баерн оти Рашфорд дал гол на 4 утакмици по ред и конечно не се 5то место у лига. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Како што може да подзабега фан на јунајтед, ретко кој друг.

Курчење демек идат кон трета по ред титула во домашно првенство, или само што освоиле ЛШ.

Па дури и споредби со Баерн оти Рашфорд дал гол на 4 утакмици по ред и конечно не се 5то место у лига. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Дечко 15 бода има Јунајтед повеќе од Челзи, не разбирам каде е проблемот стварно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom