Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ocigledno e deka ne sfakjas banter sto e.И на што личи ова сеа? Дали стварно мислиш дека тролаш и си смешен?
Што е ова? Ај еве најозбилно, што е ова? Што треба да биде? Што, како, зошто, која е поентата на пишаново? Што сакаш да кажеш со ова? Дали стварно веруваш у ова што си го пишал и мислиш дека е баш така?
На страна тоа што си фан на Манчестер а пробуваш да се исмеваш на други за трошење пари и успеси.
Абе ти пиша, значи го има на форумот напишано, споделено, јасно и чисто, дека Сити во просек има попосетен стадион од Челзи (и тоа во последни две сезони) и како аргумент остави бројка од 50.000.
Џабе ти се овие гревни ад-хоминем напади, емот-икони, ништо нема да сменат.
Па откако побарав некој да ти објасни и да ти каже колку си неук, започна б е к п е д а л и н г о т.
И што испадна на крај? Стемфорд Бриџ во последните 13 години минимум е во просек попосетен од Етихад. Освен една сезона. Тоа го имаш на форумов транспарентно, тоа го имаш на интернет, достапно и транспарентно.
Само, единствено, мора да имаш повеќе од една мозочна хемисфера и треба да си бил дел од образовен процес, барем до четврто одделение.
Nope, that's just seeking whore attention.Ocigledno e deka ne sfakjas banter sto e.![]()
Може и гаргара да ти напраи една пред спиење, само да не ти се налути партнерот.Не го бива ни да затвора. Изгледа единствено што може да затвори Мудрик е дупчето на Даворче/твоето.
Тоа со партнери кај вас во Фан Клуб го има. Јас имам партнерки и често донирам кај нив, а воедно го подзголемувам и твојот семеен буџет.Може и гаргара да ти напраи една пред спиење, само да не ти се налути партнерот.
Ќе кажеш донација за украина е.![]()
Мене уште појасно ми е сега зошто Факе те третирал како дегенерик. Не му забележувам воопшто.
Класична реакција и одговор на човек кој со здрав разум, кхм здрав, верува дека парите од трансферот на Мудрик ќе одат за тенкови и дронови во Украина. Тука и дефинитивно требаше да ја прекинам секоја комуникација со тебе, а не дека низ годиниве си важел за паметен лик кој знае што пишува.
Не ми доаѓа во главата како веројатно полнотелно суштество тргна да се потсмева на тоа дека Челзи не може да го наполни стадионот и ајде што се обиде да мери и да извади заклучок од две сезони, туку не знаеше колкав е капацитетот на Етихад. Се истрча, ништо ново и од петни жили сега се обидува да релативизира. Ama ne voopsto, samo poslednite dve sezoni. Сменета плочата.
Дури и тоа е неточно, сезонава Стемфорд е пополнет на 93 отсто во просек.
Туку, ќе заборавев. Д а л и е ј а к Брентфорд? И со која теорија на заговор ќе не почастиш, подготвена од ајфончето твое кое не видело во живот точка и запирка, по резилов со Брентфорд? Кажи ни колку судиите ве мразат и колку пенали требало да досудат? Од оние пенали што ги замислуваш во таа главурдата, неинтелигентна.
п.с како за искулиран човек што не ги чита моите бесмислени есеи и не ја кажува вистината, некако премногу нервоза покажа. Што е работата? Да не те изнервира некој?
Се губиш тоталка, веќе не знаеш ни што пишуваш ни што си пишувал тотално те обзеле емоциите, којзнае колку поделени личности се расправате во исто време, страшно.
Со време да те ставам на игнор да ги поштедам цел подфорум, некој ќе ме изблосува, овој последниов есеј немав сила да го прочитам, опрости![]()
Не!Немаше офсјад при голот на Брентфорд? На снимката немаше линии, ама изгледаше на офсајд.
Еезвини што прашав.
Изгледа беше офсајд ама криминално бранат прекини, тотална паника еНемаше офсјад при голот на Брентфорд? На снимката немаше линии, ама изгледаше на офсајд.