Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
A da upadnea kaj Pogba ke ukradea duri 1 medal.
Ај сега да се договориме нешто. Отвори на Википедија, погледни ги медалите на Погба, и избриши си го постот што побрзо. Така никој нема да ти ја види глупоста која ја истресе.
Да речеше Бисака, Фред, Линделоф...ќе ти држеше место.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
752
Поени од реакции
2.372
Ај сега да се договориме нешто. Отвори на Википедија, погледни ги медалите на Погба, и избриши си го постот што побрзо. Така никој нема да ти ја види глупоста која ја истресе.
Zborime za tie so Utd.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Zborime za tie so Utd.
Колку што прочитав, се работи за сите медали на Џејмс. Јас реплицирав на тоа, што нема врска со ни еден друг фудбалер. А и да зборуваш за тие на Погба со Јунајтед, има 3, а не 1.
Всушност нема никаква врска муабетот, јас никаде не прочитав дека некој провалил кај Погба, освен ако немаш пробано ти, во потрага да украдеш некој колбас (со газот), тогаш ок.

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.837
Поени од реакции
10.142

Тие што ги наброја само Бисака нема.
Zborime za tie so Utd.
Ај наброј ми ги другите на Рис Џејмс во Челзи?

O

onefifty

Гостин
Не знам зошто мораше Кики да се враќа во Јунајтед, почна да метастазираат фановиве на Јунајтед, полека ама сигурно.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Не знам зошто мораше Кики да се враќа во Јунајтед, почна да метастазираат фановиве на Јунајтед, полека ама сигурно.
А ти кој си, чиј фан си и како се прошверцова на форумот? Кажи нешто за себе, елаборирај. Не е во ред вака да доскокнуваш по теми, од време на време.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Нешто си ми напнат.
Клецаш нешто?
Воопшто не сум напнат, баш сум релаксиран. А одговорот на прашањето побарај го кај женските членови на твоето потесно семејство. ;)
И престани да штанцаш глупости, да не треба да бришат 10 мислења.

O

onefifty

Гостин
Воопшто не сум напнат, баш сум релаксиран. А одговорот на прашањето побарај го кај женските членови на твоето потесно семејство. ;)
Добра школа имаш земено од мајкоебачот на форумов, Ставрогин. Секоја чест, опаки момци.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Добра школа имаш земено од мајкоебачот на форумов, Ставрогин. Секоја чест, опаки момци.
Не гледам ништо лошо во тоа, само доби софистициран и соодветен одговор на твоето прашање. Загрижен сум доколку некој земи школа од тенџериња како тебе, а ги има во доста голем број. А сега, кога веќе правиш нови профили, престани да труеш со глупости кои немаат врска со темата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom