A da upadnea kaj Pogba ke ukradea duri 1 medal.Му ги украдиле сите два-три медали.
A da upadnea kaj Pogba ke ukradea duri 1 medal.Му ги украдиле сите два-три медали.
Ај сега да се договориме нешто. Отвори на Википедија, погледни ги медалите на Погба, и избриши си го постот што побрзо. Така никој нема да ти ја види глупоста која ја истресе.A da upadnea kaj Pogba ke ukradea duri 1 medal.
Zborime za tie so Utd.Ај сега да се договориме нешто. Отвори на Википедија, погледни ги медалите на Погба, и избриши си го постот што побрзо. Така никој нема да ти ја види глупоста која ја истресе.
Да речеше Бисака, Фред, Линделоф...ќе ти држеше место.
Колку што прочитав, се работи за сите медали на Џејмс. Јас реплицирав на тоа, што нема врска со ни еден друг фудбалер. А и да зборуваш за тие на Погба со Јунајтед, има 3, а не 1.Zborime za tie so Utd.
Ај сега да се договориме нешто. Отвори на Википедија, погледни ги медалите на Погба, и избриши си го постот што побрзо. Така никој нема да ти ја види глупоста која ја истресе.
Да речеше Бисака, Фред, Линделоф...ќе ти држеше место.
Ај наброј ми ги другите на Рис Џејмс во Челзи?Zborime za tie so Utd.
Nemora. Sekako se povekje i povredni od tie na Pogba vo Utd.Ај наброј ми ги другите на Рис Џејмс во Челзи?
А има некои други или само од матичниот клуб да ги рачунаме?Nemora. Sekako se povekje i povredni od tie na Pogba vo Utd.
А ти кој си, чиј фан си и како се прошверцова на форумот? Кажи нешто за себе, елаборирај. Не е во ред вака да доскокнуваш по теми, од време на време.Не знам зошто мораше Кики да се враќа во Јунајтед, почна да метастазираат фановиве на Јунајтед, полека ама сигурно.
Ставрогин.А ти кој си, чиј фан си и како се прошверцова на форумот? Кажи нешто за себе, елаборирај. Не е во ред вака да доскокнуваш по теми, од време на време.
Ах бе. Ако научи Ставрогин дека коњ ко тебе се претставува под негов идентитет, ќе се фрли од Статуата на Слободата во Њујорк.Ставрогин.
Нешто си ми напнат.Ах бе. Ако научи Ставрогин дека коњ ко тебе се претставува под негов идентитет, ќе се фрли од Статуата на Слободата во Њујорк.
Воопшто не сум напнат, баш сум релаксиран. А одговорот на прашањето побарај го кај женските членови на твоето потесно семејство.Нешто си ми напнат.
Клецаш нешто?
Добра школа имаш земено од мајкоебачот на форумов, Ставрогин. Секоја чест, опаки момци.Воопшто не сум напнат, баш сум релаксиран. А одговорот на прашањето побарај го кај женските членови на твоето потесно семејство.![]()
Не гледам ништо лошо во тоа, само доби софистициран и соодветен одговор на твоето прашање. Загрижен сум доколку некој земи школа од тенџериња како тебе, а ги има во доста голем број. А сега, кога веќе правиш нови профили, престани да труеш со глупости кои немаат врска со темата.Добра школа имаш земено од мајкоебачот на форумов, Ставрогин. Секоја чест, опаки момци.