Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.904
Поени од реакции
6.197
Со оваков среден ред Ливерпул нема што да бара титула.
Премногу е очигледно дека фалат играчи.

А, и Нунез, Луиз Диас не можат да го заменат Мане и Жота/Фирмино (оној од пред некоја сезона)
Уште на старт на сезоната го предвидев падот на Ливерпул, ама ниту тогаш не верував дека до оволку ќе се лоши

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.868
Поени од реакции
11.550
Ги гледам пул и ми се врти во глава се е против нас од куку леле.

C

californication

Гостин
Imase eden spamer taka malku neinteligenten
Moze malku poveke
Odma sam ke se prepoznae
So bese protiv De Gea..od usta ne go izvadi covekot
Da se javi na recepcija sega i da mu go ispusi na De Gea

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Moze malku poveke
Odma sam ke se prepoznae
Дури е тој кај Де Геа, би можел сестра му или жена му кај мене да ја пушти, мене да ми го испуши.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.463
Поени од реакции
4.593
Moze malku poveke
Odma sam ke se prepoznae
Не ја гледав, го барав Де Геа во списокот за Катар.

Инаку сезонава освен таа со Брентфорд, нема лоша партија. Одличен е за екипа што и е 3-4то место максимумот.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.864
Поени од реакции
67.395
Moze malku poveke
Odma sam ke se prepoznae
Немој така, зошто се во него шутираат, само он ги прави одбраните да изгледаат акробатски.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Немој така, зошто се во него шутираат, само он ги прави одбраните да изгледаат акробатски.
Му останало тоа од времето коај се занимавал со ритмичка гимнастика.

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.463
Поени од реакции
4.593
Колку ви е тешко на душичката што најдобриот голман на сите времиња според комисијата при Кајгана Форум нема никаков позначаен трофеј во кариерата со кој би го ставиле во ист кош со Буфон, Касиљас, Нојер, Навас, Ван дер Сар, Чех...

Буквално никој не го спомнува веќе години наназад, а како што гледам го кикнале и од состав за СП. Освен ако плеснал жена на некој соиграч, друго објаснување немам, барем прв голман може да биде во Шпанија.

Темава џабе ќе ја отвараме, фактите кажуваат едно.

Голман со многу спектакуларни одбрани не е исто со комплетен голман (рефлекс, движење, поставување, комуникација со играчите, дрскост, ладнокрвност).

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.781
Поени од реакции
10.088
Му останало тоа од времето коај се занимавал со ритмичка гимнастика.
Барем брани за разлика од Алисон. :свиркам:
Автоматски споено мислење:

Колку ви е тешко на душичката што најдобриот голман на сите времиња според комисијата при Кајгана Форум нема никаков позначаен трофеј во кариерата со кој би го ставиле во ист кош со Буфон, Касиљас, Нојер, Навас, Ван дер Сар, Чех...

Буквално никој не го спомнува веќе години наназад, а како што гледам го кикнале и од состав за СП. Освен ако плеснал жена на некој соиграч, друго објаснување немам, барем прв голман може да биде во Шпанија.

Голман со многу спектакуларни одбрани не е исто со комплетен голман (рефлекс, движење, поставување, комуникација со играчите, дрскост, ладнокрвност).
Немаа???
Човече шу збориш???
Гледаш фудбал од 2013 наваму или не?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.864
Поени од реакции
67.395

:pos:

Te разбирам дека со години пробуваш да наметнеш свој контра аргумент за Де Геа, ама аман, не иди до крајни граници.

Последно уредено:
Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.463
Поени од реакции
4.593
:pos:

Te разбирам дека со години пробуваш да наметнеш свој контра аргумент за Де Геа, ама аман, не иди до крајни граници.
Како да ти објаснам дека Де Геа е "пичка" од карактер? Не баш пичка, ама не е карактер од типот на Кан, Нојер, да земе да се дере за сомнителна судиска одлука или за грешка на соиграч. Лидер на терен, лидер во шеснаесетник. Затоа и во клучни моменти го нема никаде (Додуша не ни играл нешто многу, полуфинале-финале нема играно на ЕП/СП/ЛШ освен во ЛЕ)

Немој да ми кажеш дека ова го има.

Освен рефлексот и брзината, ниедна друга карактеристика не му е јака страна како за голман од самиот врв.

Тоа што тимот пред него му е крш, доволно кажува и за самиот него. Да беше господ како што го правите, одамна ќе беше мета на некои арапи и американци, ПСЖ, Баерн, Јуве, Челзи, Милан, Интер, Реал (освен тоа со факсот, што на крај испадна боље за нив).

Јунајтед во периодот од 2013-2022, бил само еднаш шампион, и еднаш второ место, другите години од 3-6 место. Оттаму и тимот е составен од играчи со таков квалитет.

Ти барем си повозрасен, треба да разбираш. Ама одамна фановите на Јунајтед имаат изгубено осет за објективност.

Би ја затворил тука дискусијата, бидејќи не гледам поента. Не е единствениот играч кој сте го правеле подобар од тоа што е.

Мене ми одговара да мислите дека ДДГ е најдобриот голман на сите времиња, се додека нема некој кикс.

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.904
Поени од реакции
6.197
@KaWa , кој е според тебе најдобриот голман во ПЛ моментално?

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.781
Поени од реакции
10.088
Како да ти објаснам дека Де Геа е "пичка" од карактер? Не баш пичка, ама не е карактер од типот на Кан, Нојер, да земе да се дере за сомнителна судиска одлука или за грешка на соиграч. Лидер на терен, лидер во шеснаесетник. Затоа и во клучни моменти го нема никаде (Додуша не ни играл нешто многу, полуфинале-финале нема играно на ЕП/СП/ЛШ освен во ЛЕ)

Немој да ми кажеш дека ова го има.

Освен рефлексот и брзината, ниедна друга карактеристика не му е јака страна како за голман од самиот врв.

Тоа што тимот пред него му е крш, доволно кажува и за самиот него. Да беше господ како што го правите, одамна ќе беше мета на некои арапи и американци, ПСЖ, Баерн, Јуве, Челзи, Милан, Интер, Реал (освен тоа со факсот, што на крај испадна боље за нив).

Јунајтед во периодот од 2013-2022, бил само еднаш шампион, и еднаш второ место, другите години од 3-6 место. Оттаму и тимот е составен од играчи со таков квалитет.

Ти барем си повозрасен, треба да разбираш. Ама одамна фановите на Јунајтед имаат изгубено осет за објективност.

Би ја затворил тука дискусијата, бидејќи не гледам поента. Не е единствениот играч кој сте го правеле подобар од тоа што е.

Мене ми одговара да мислите дека ДДГ е најдобриот голман на сите времиња, се додека нема некој кикс.
Никој не го става Де геа како најдобар голман али по форма е еден од најдобрите во премиер лига моментално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom