Предрасуди

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Имам, на жалост. Не сум пуна, али ги имам. Кретенска генерација сум*, јбг. Хороскоп само да се читало.

Работиме на случајот. :)

*Ете една. :icon_lol:

Imav nekogas mnogu odamna predrasudi sprema mladite nasi rockeri ili pankeri so znam so bea....sega veke ne,naprotiv se raduvam ako vidam nesto razlicno.

Никакви предрасуди спрема групи на луѓе ,личниот контакт и внатрешниот инстикт ми се водачи ,за односот со луѓето.

етикетите најчесто се добиваат заради завист или омраза

само 1% се заслужени етикети

етикетите најчесто се добиваат заради завист или омраза

само 1% се заслужени етикети

Е сеа 1 негде 2.5% се заслужени другото е за некои стварно глупости меѓу одредени персони

Предрасуди кон групи на луѓе и слично. Измислени, накалемени или се појавуваат со причина? Ги заслужиле или несреќно ги етикетирале?

Дали Вие лично имате предрасуди кон некого? Луѓето кои не размислуваат како вас, луѓето кои се со послаб коефициент на интелегенција, хендикипираните и ... или обнака семо прашувате...

Во главно сум толерантен и имам разбирање, ама има некои екстремни 'врсти' кои не можам органски да ги поднесам иии колку и да се трудам не наоѓам ништо позитивно кај нив ! - Така да, ДА имам предрасуди .. Малце се али ги имам.

Во принцип сум толерантна, но за некои работи имам предрасуди што никогаш нема да ги надминам. Всушност кога подобро ќе размислам, тоа не се предрасуди кои ми ги наметнало општеството, туку работи кои според мене се така, така јас сум ги замислила и едноставно не можам да го променам мислењето околу тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom