Мистичен
Човек
Предрасуди кон групи на луѓе и слично. Измислени, накалемени или се појавуваат со причина? Ги заслужиле или несреќно ги етикетирале?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
divine напиша:Најчесто несреќно ги етикирале ... јас се трудам да ги немам кон никого и за ништо ... донекаде успевам![]()
LouWeed напиша:ja samo "sudam" po licni kontakti a ne deka mi lici na nesto sto od nadvor samo go gleas
Гижо напиша:не лажи, а да ти се појави металец у нет кафе, којзнае што све ке помислиш за него![]()
divine напиша:Па баш поради некои такви екстремни примери реков дека ДОНЕКАДЕ успевам ... тие во глобала се етикетирани :? :wink:
The`bItCh напиша:Јас немам предрасуди ама баш за ништо.
Само со мене и Месаја ич не ти успева да си ги-литературно да се изразам- зауздаш предрасудите.........divine напиша:Најчесто несреќно ги етикирале ... јас се трудам да ги немам кон никого и за ништо ... донекаде успевам![]()
ИСПРАВКА.......The`bItCh напиша:Јас немам предрасуди ама баш за ништо.
MSV напиша:Само со мене и Месаја ич не ти успева да си ги-литературно да се изразам- зауздаш предрасудите.........divine напиша:Најчесто несреќно ги етикирале ... јас се трудам да ги немам кон никого и за ништо ... донекаде успевам![]()