С
Спенсер
Гостин
Мое мислење е дека законот ќе го види светлото на денот некаде непосредно пред локалните и претседателските избори...![]()
ееееее брат. тоа 100% ке биде, пред избори,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мое мислење е дека законот ќе го види светлото на денот некаде непосредно пред локалните и претседателските избори...![]()

Па тачно тоа прават бе...хе,хе ТРН....не е Гwујо Макијавели....не е бе ни лани исечениот нокт на малото прсте на левата нога на Макијавели...![]()
...........а, ако вакво проектче му дошепнува некој преку неговиот германски докторант...еее тогаш ќе ја наебеме...

хе,хе ТРН....не е Гwујо Макијавели....не е бе ни лани исечениот нокт на малото прсте на левата нога на Макијавели...![]()
...........а, ако вакво проектче му дошепнува некој преку неговиот германски докторант...еее тогаш ќе ја наебеме...
Јеботе спас... 

, osven mozda na onoj za pred izbori, za da ne "palat" so patriotski pobudi, demek pak ke soberat nekoj glas. Ja im rekov na moite prijatelcinja od VMRO, ja ke glasam na slednite izbori i tie posle niv i tie posle niv ... VOZDRZANO
zosto kako sto znam oni taka glasaa vo sobranie. Pa neka cekaat pak na mojot glas.