The Punisher најнова, ама препорачливо е Daredevil да ја имаш гледано(особено 2 сезона). The Sinner, Strike, Billions.Некој да ми предложи добра серија, да не е комедија и по можност така понова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Punisher најнова, ама препорачливо е Daredevil да ја имаш гледано(особено 2 сезона). The Sinner, Strike, Billions.Некој да ми предложи добра серија, да не е комедија и по можност така понова?
The sinner ja среќавам веќе неколку пати, треба да ја погледнамThe Punisher најнова, ама препорачливо е Daredevil да ја имаш гледано(особено 2 сезона). The Sinner, Strike, Billions.
Godless ако сакаш така вестерни, прилично нова и Мр. Мерцедес, доста возбудлива.The sinner ja среќавам веќе неколку пати, треба да ја погледнамThanks
Не сакам баш такви вестерни, али Westworld ми се допадна многу.. ШознамGodless ако сакаш така вестерни, прилично нова и Мр. Мерцедес, доста возбудлива.
Не сакам баш такви вестерни, али Westworld ми се допадна многу.. Шознам
Во последниве неколку години излезенаШто значи понова?
Во последниве неколку години излезена
Само што ја изгледав прва епизода The punisher. Заинтересиран сум шо ќе се деси, ок ми бешеThe Punisher најнова, ама препорачливо е Daredevil да ја имаш гледано(особено 2 сезона). The Sinner, Strike, Billions.
Првите 2 се побавни, после почнува појако темпо. Одлична е, нема да зажалиш.Само што ја изгледав прва епизода The punisher. Заинтересиран сум шо ќе се деси, ок ми беше![]()
Ја гледа некој Power? Mи ја изнафалија ептен.