Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми предложи добра серија, да не е комедија и по можност така понова?
The Punisher најнова, ама препорачливо е Daredevil да ја имаш гледано(особено 2 сезона). The Sinner, Strike, Billions.

The sinner ja среќавам веќе неколку пати, треба да ја погледнам :) Thanks
Godless ако сакаш така вестерни, прилично нова и Мр. Мерцедес, доста возбудлива.

Да ја почнувам The Following?
Гледам на форумот нема тема, а и оценката на имдб е под просекот за добри серии.

Вчера почнав да гледам Black Mirror, а моментално сум при крај на 3та сезона.

Значи по факд ап серија или филм немам гледано у животот. Серијава се базира на темни теми од модерниот живот, т.е. последици или на некој начин темната страна на новите технологии..

Епизодите не се поврзани една со друга со приказната, секоја епизода има нова приказна и нови актери. Пред да почнам мислев дека баш ради тоа со епизодите ќе ми е глупа, ама искрено е врв.

Мислам дека за оваа серија поделеноста е или ја обожаваш или не ја поднесуваш, нема средина :D

Само што ја изгледав прва епизода The punisher. Заинтересиран сум шо ќе се деси, ок ми беше :)
Првите 2 се побавни, после почнува појако темпо. Одлична е, нема да зажалиш.;)

Препорака за “домашен„ сериски филм од Индија-Тајланд продукција наречен Порус,индискиот крал кој се борел со Аце Македонски ..... Според историски факти се води серијата .....:LOL: Ги имате цели епизоди на Јутуб....
https://en.wikipedia.org/wiki/Porus_(TV_series)

Mindhunter (2017)

Гледав некои документарци на јт, и ми беше предложено видео за вистински убијци од новава серија. Не го гледав, ама одма отворив на имдб да видам за што се збори. Ќе ви се допадне на сите кои сте заинтересирани за психологијата во убиствата, која е позадината и причината.

Откако ја изгледав, прочитав и многу позитивни критики. Се работи за нова серија, само една сезона сега за сега, а втората веќе објавија дека ќе ја снимаат. (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom