- Член од
- 14 септември 2013
- Мислења
- 112
- Поени од реакции
- 43
та та.ОК, ај, ја по патот на Corvus да си тргнам.
Па па!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
та та.ОК, ај, ја по патот на Corvus да си тргнам.
Па па!
Некој ја гледал True Detective?
По препорака ми е па ако имате нешто да кажете повелете![]()
Гледај. обавезно прва сезона.Некој ја гледал True Detective?
Toj шо ти ја препорачал, да го бациш и да му кажиш фала.Некој ја гледал True Detective?
Eve sega go pustamЗа другиве не знам, ама пилотот на LEGION беше мадафакин ооосааааааааамм
![]()
1 саат е долг пилотот, можда по толку ќе се и останатите епизоди. Ќе ги има само осум. Визуелно одлично изведена серија, костимографијата, музиката и саунд ефектите, амбиентот, трипи секвенците, временските свопови и слоу-моу телекенетиката се врв. Исто глумачката екипа кида .. Рејчел Келер
, Ден Стивенс
и Одри Плаза
И не ја мешајте серијата со Марвел Универзумот (ФИЛМОВИТЕ/ ШИЛД/ НЕТФЛИКС). ФОКС сопственост е ова т.ј. влегува под капата на Х-Мен. Нема само експлецитна изјава околу континуитетот/универзумот во кој што се наоѓа серијава и дали е директно поврзана со Х-Мен филмовите. Иако беше се' царско во првата епизода, ми фалеше супер-херојски шмек и филинг. Ваљда понатаму ќе навлезат згазнат подлабоко во Х-Мен опусот. Ииии си треба мислам посебна тема за ова ..
Пуштајте, нечете зажалити
Прегледај го приврзокот 164665
Прегледај го приврзокот 164666
Taboo - нова британска серија от 8 епизода с Том Харди.
Нај - доброто кое с'м гледал последните 5-6 години. Феноменално..