Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
абе ни M.A.S.H, ни Malcolm in the Middle не се лесни комедии. Човекот бара нешто лесно, што може да го гледа со исклучен мозок. :D

Како бе Malcolm in the Middle не е лесна комедија? Не заебавај, сето глупости прават, ни има тешки досетки ни ништо. :D Или тешка е пошто Малком треба да е паметно дете во серијата па аналогно на тоа паметна серија па тешка комедија? :D

И било кој ситком е лесна комедија. И не ја слушај @Corvus за серии, на крај ќе ти ја препорача сексот и градот ...

Friday Night Dinner ти е лесна и добра. Се собираат фамилијарно секој петок на вечера и паѓаат комедии, околу 20 епизоди ти е, по 20 минути.

Пизда некоја, гледа Clone Wars енд шит

make yourself useful

GJUau3I.gif

Malcolm in the Middle има лудости, но има и сериозни работи. ако се гледа површно тогаш серијата е само лудории.

Malcolm in the Middle има лудости, но има и сериозни работи. ако се гледа површно тогаш серијата е само лудории.

Во секоја серија се најдува по некој сериозен момент, али тоа не ја прави тешка.

Не ја знам маш, ама како Малкомот не е лесна комедија?
Јас не сум ја гледал Малком и незнам дали е лесна комедија, ама како што ја опишувате 95% од епизодите на Маш се такви.

Јас не сум ја гледал Малком и незнам дали е лесна комедија, ама како што ја опишувате 95% од епизодите на Маш се такви.
Почни ја кога ќе имаш време, не верувам да се покаеш.
И да си додадам, не го оспорувам талентот на Кренстон да глуми во драми, ама мене како Хал многу повеќе ме освои, може дека повеќе ценам комичари, who knows... ама ако си фан на БрБа, i wоuld strongly recommend да го погледнеш во спротивно издание[DOUBLEPOST=1436358891][/DOUBLEPOST]
10984621_954301187970179_6350660261978930255_n.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom