Предлог за серии и кратки рецензии

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
абе ни M.A.S.H, ни Malcolm in the Middle не се лесни комедии. Човекот бара нешто лесно, што може да го гледа со исклучен мозок. :D
Како бе Malcolm in the Middle не е лесна комедија? Не заебавај, сето глупости прават, ни има тешки досетки ни ништо. :D Или тешка е пошто Малком треба да е паметно дете во серијата па аналогно на тоа паметна серија па тешка комедија? :D

И било кој ситком е лесна комедија. И не ја слушај @Corvus за серии, на крај ќе ти ја препорача сексот и градот ...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Friday Night Dinner ти е лесна и добра. Се собираат фамилијарно секој петок на вечера и паѓаат комедии, околу 20 епизоди ти е, по 20 минути.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Also,
не го слушај @Red John за серии, на крај ќе ти препорача нешто од Картун Нетворк...

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Malcolm in the Middle има лудости, но има и сериозни работи. ако се гледа површно тогаш серијата е само лудории.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Malcolm in the Middle има лудости, но има и сериозни работи. ако се гледа површно тогаш серијата е само лудории.
Во секоја серија се најдува по некој сериозен момент, али тоа не ја прави тешка.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Jас не ни памтам сериозен момент во Малком... коjзнае ти во што депресии си jа гледал

Као типот се вика Malcolm Nolastname...

So fuckin deep

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Не ја знам маш, ама како Малкомот не е лесна комедија?
Јас не сум ја гледал Малком и незнам дали е лесна комедија, ама како што ја опишувате 95% од епизодите на Маш се такви.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Јас не сум ја гледал Малком и незнам дали е лесна комедија, ама како што ја опишувате 95% од епизодите на Маш се такви.
Почни ја кога ќе имаш време, не верувам да се покаеш.
И да си додадам, не го оспорувам талентот на Кренстон да глуми во драми, ама мене како Хал многу повеќе ме освои, може дека повеќе ценам комичари, who knows... ама ако си фан на БрБа, i wоuld strongly recommend да го погледнеш во спротивно издание[DOUBLEPOST=1436358891][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom