Предлог за серии и кратки рецензии

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми каже нешто за HOMELAND? Неколку луѓе ми ја предложија, гледам и награди собра сега...
Некоја кратка рецензија, добра, лоша?

Моментално гледам: Fringe, The Shield, Breaking Bad... сакам да ја почнам и It's Always Sunny in Philadelphia.

Добра, доста добра.

Некој да ми каже нешто за HOMELAND? Неколку луѓе ми ја предложија, гледам и награди собра сега...

Моментално гледам: Fringe, The Shield, Breaking Bad... сакам да ја почнам и It's Always Sunny in Philadelphia.
просек а ако ја гледаш по или напоредно со некоја wow серија може и досадна да ти биде :)

Варира од епизода во епизода, ама во глобала е доста добра.
Знаат да го затупат на моменти ама исто така има и неколку wow моменти. Вреди да ја изгледаш, плус не се многу епизоди.

Симни ја Хоумленд и не слушај многу бамбурење ваква била онаква била. Не ги собира наградите џабе :)

The Wire, Oz, The Shield, Boardwalk Empire, Deadwood.

Хммм... Ова Deadwood само што видов дека е во продукција на HBO и некако веднаш добив желба да ја гледам :)

Секој инаку има различен вкус, Homeland не е за фрлање серијата, ама да се стави на рамниште па и да им ги собере глобусите на Boardwalk Empire и Game Of Thrones... е едноставно... нереално :)

Како и да е благодарам на предлогов што го начекав случајно :)

Ако сакате да потрошите саглам време на серија што нема да ве разочара во следната сезона само Breaking Bad
imgres
добра е и Game of Thrones само што се малце епизоди. Со BB никој не згрешил, најдраматична серија на сите времиња :D за брзо излегуваат и последните епизоди и крај на серијата, не е интересно да се влечкаш со некоја серија со години што и се одлага крајот.

Ако сакате да потрошите саглам време на серија што нема да ве разочара во следната сезона само Breaking Bad
imgres
добра е и Game of Thrones само што се малце епизоди. Со BB никој не згрешил, најдраматична серија на сите времиња :D за брзо излегуваат и последните епизоди и крај на серијата, не е интересно да се влечкаш со некоја серија со години што и се одлага крајот.

Знаејќи што ќе се случи, слободно можам да речам дека третата сезона на Game of Thrones ќе биде полна со драма, интриги, напнатост и кај сите гледачи ќе предизвика бура на емоции.

Од последната сезона на Breaking Bad го очекувам истото, a се надевам на уште повеќе. :P

Прилично сум сигурен дека Eми-то за најдобра серија ќе заврши или во рацете на Breaking Bad или на Game of Thrones.

predlog za nekoj dobri akcioni serii?

Person of interest,DayBreak,Nikita
--- надополнето: 25 јануари 2013 во 21:23 ---
Знаејќи што ќе се случи, слободно можам да речам дека третата сезона на Game of Thrones ќе биде полна со драма, интриги, напнатост и кај сите гледачи ќе предизвика бура на емоции.

Од последната сезона на Breaking Bad го очекувам истото, a се надевам на уште повеќе. :P

Прилично сум сигурен дека Eми-то за најдобра серија ќе заврши или во рацете на Breaking Bad или на Game of Thrones.

definitivno breaking bad posledna sezona

definitivno breaking bad posledna sezona

Ќе видиме.

Не велам дека не заслужува, ама види какви глупости се случуија последните години. Мислам дека BB требаше да добие Еми за 4-та сезона, а така мислеа и многу други, ама на крајот не беше така...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom