Предлог за MP3 плеер

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го и мојот МП3 плеер со меморија од 256 мб
extfr.jpg

Има ли помал МП3 плеер од мојот?
И така секаде го носите мобилниот и вака сум во win-win situation :)

Си купив пред 2 саати еден таков Quart M-410 од AMC.
Има MP3, видео, слики, текстови (e-books + lyrics за песните), диктафон, радио, и 1GB меморија.

Презадоволен сум од опциите, квалитетот на звукот (стварно супер квалитет и при снимање, и при слушање), и цената (60 евра), само ќе видиме колку ќе трае (=

MP3

Дечки! Планирам да си купувам mp3 плеерче (256/512 mb), ама оние што досега ги видов не ми се бендисуваат. Расположен сум за предлози.:kajg:

Хехехех,јас т.е.брат ми сега си зеде Кварт со 512 меморија супер е мп3ката.

3.600 денари за 1 гига у АМЦ (=
Музика, видео, слики, текстови од песни, читање на книги/текст фајлови, радио, диктафон (=

P.Overdrive напиша:
3.600 денари за 1 гига у АМЦ (=
Музика, видео, слики, текстови од песни, читање на книги/текст фајлови, радио, диктафон (=
kvalitet 0:pishtoldz

Bubsy другпат провери веќе има ваква тема отворена, па види и тука што напишале. Иначе колку пари си спремен да дадеш за mp3?

creative_muvo_tx_se_256.jpg

Imam vakov, nov e skoro 2 meseci zadovolen sum pogotovo od slusalkite ali ne se vakvi tuku ministry of sound mn. jaka firma epten dobri slusalki.

iPod ако ти е за големо.

Ако ти е за мало iriver u10. H10 на ајривер не е баш јузерфрендли, јест да има многу курци кој ги нема ајподот.

И ја размислувам на оваа тема.
Го ѕиркав A-data MyJоy 1GB од Анхоч. Околу 4000 е.
Има некој искуство со него? Најмногу ме интересира колку е брз преносот од комп. на плеер и колку се квалитетни слушалките шо доаѓаат со него.

Jas imam ipod 60 giga od novite.....Thanks do eden Amer od ebay stomi go sitna za 300 dolari ganz nov....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom