Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Red Cliff
red_cliff.jpg

John Woo е режисер,ако тоа ви значи нешто.

Live! (2007)
Ева Мендез - продуцент и главна улога, бтњ филмов е уствари приказ на тоа како медиумот влијае врз човекот и слично...:) Добар филм
A must see :helou:

ај предложете некоја многу јака комедија да се газиш од смеење кога ја гледаш:vozbud:

Rogue (2007)

MV5BMTIxOTU5NTMxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM4MDA1MQ@@._V1._SX270_SY400_.jpg

Еден од најнапнатите филмови кои сум ги гледал, досега!
Хорор со сите тертипи застапени, да се мрднеш.
Ова на некој начин претставува Нова Ера во филмовите кои имаат инволвирано животни (рептили) во Содржината, иако има многу скептици кога ќе се спомне ваков филм, сепак направете исклучок!

P.S How Fast Can You Swim?

You don't mess with the ZOHAN....

Адам секогаш има филмче кое би ве насмеало....
Интересно...вреди да се види...

Forgetting Sarah Marshall

Е овој филм не ви препорачувам да го гледате.....премногу Америка...
Ја сакам - Ме изневерува - Факам друга - Првава ме сака "згрешила" - Одам со првава - Ја сакам другава - Останувам со другава.

Познато ви е?:)

Ви го препорачувам:
Deep Blue Sea (Длабоко сино море)
deep_blue_sea.jpg

Филмот штотуку го изгледав, многу е добар се работи таму на сред море има нешто како чување ајкули итн инт неможам да ви го објаснам само можам да ви го препорачам и да го гледате

Ај некој нека ми даде предлог за филмче ама да содржи се ова што ќе пишам. Да е понов акција-комедија. Ај пошто веќе не ми текнува што да глеам.

Ај некој нека ми даде предлог за филмче ама да содржи се ова што ќе пишам. Да е понов акција-комедија. Ај пошто веќе не ми текнува што да глеам.
Пушти А1 и гледај.:smir:

The Diving Bell And The Butterfly

Филмскиот жанр драма, прикажан во најдобро светло. Ремек дело на американскиот режисер Џулијан Шанабел.
Го препорачувам за сите кои сакаат квалитетно да поминат 100 минути пред екранот во кои ќе останат вчудоневидени од оваа потресна приказна. Навистина одличен филм. Плус, филмот е снимен според вистински настан и тежината на приказната за да се пренесе на филмското платно му дава уште поголем шмек и поголема крајна оцена на филмов. 10/10

Must-see филм!

Poglednete go Contact(1997) spored knigata na Karl Sagan so Jodi Foster vo glavna uloga.Filmceto e super(trae 3 sati!)

Види ова е малце пристрасно...
Јас на пример, сакам сф, и бајки, евентуално некои бенигни хорори, без крвишта и пили :)
Еве ти некои:
-The others;
-Flatliners;
-Адвокатот на ѓаволот;
-Ефектот на пеперутката....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom