Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
luge glledajte go Welcome home Roscoe Jankins mnogu dobra komedija a i filmot e nov ne e nesto star veruvajte gledajte go nema da zazalite

27 Dresses! Романтична комедија е иначе закон е! Сите што гледаат вовед во анатомија или ја сакат Кетрин Хејл (Изи Стивенс во Вовед во анатомија) глејте го филмов закон е со нејзе е.

Kung Fu Panda odlicen animmiran film klasa!!!!:vozbud:

Untraceable -ne mnogu dobar

Love in the time of Cholera- Romanticen film

дајте некој нека пише тука или пп сајт како вач мувис за онлајн гледање филмој...

Аwake со Hayden Christensen.

Филмот заслужува чиста десетка, посебно зашто Jessica Alba игра во негативна улога!:vozbud:

веројатно е предложен....а можеби и не е...јас синока го гледав...ми остави добар впечаток
SUPERHERO MOVIE
пародија...
По нешто од Спајдермен,Фантастик 4,Икс Мен...и остало...

BTW: Филмот е добар ако е добар Еци...а не ако Алба е негативна улога...
Но хард филингс
:)

гледајте го american pie beta house. многу е добар

гледајте го american pie beta house. многу е добар
Питиве веќе не се како порано, порано (1,2,3 па и 4) беа некаде многу подобри. Нешто од мене: Departed - старо ама добро

јас сакам да го гледам филмот со сеа негде овој период треба да искочи и е со анџелина џоли ама не ми текнува како се вика. многу добри ефекти има и јаки сцени. ако го знае некој нека писе како се вика. поздрав :helou::helou::helou:

јас сакам да го гледам филмот со сеа негде овој период треба да искочи и е со анџелина џоли ама не ми текнува како се вика. многу добри ефекти има и јаки сцени. ако го знае некој нека писе како се вика. поздрав :helou::helou::helou:

Wanted?

ја сакам да ви го кажам филмот со матрикс и тоа коа матрикс иде у пеколот и на крај ке се бори со ѓаволот и ѓаволот ќе му го извади ракот со руки ќе му брцне у стомак и ќе го излечи и матрикс пак ќе победи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom