Предлог за филм со кратка рецензија

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
ја сакам да ви го кажам филмот со матрикс и тоа коа матрикс иде у пеколот и на крај ке се бори со ѓаволот и ѓаволот ќе му го извади ракот со руки ќе му брцне у стомак и ќе го излечи и матрикс пак ќе победи

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Иначе тој филм сo MATRIX :pos2: се вика CONSTANTINE

:pos2:deneska go gledav amerikanska pita 4 :tv:

Ima li go gledano nekoj od vas Doktor Dolitl mi go preporaca edna zenska osoba... no stoznam zenskite ponekogas davat i glupi predlozi cekam odgovor od nekoj sto go gledal da kaze dali e stvarno dobar filmot ili ne :) pozz. ps i na a1 go davale :)

Ima li go gledano nekoj od vas Doktor Dolitl mi go preporaca edna zenska osoba... no stoznam zenskite ponekogas davat i glupi predlozi cekam odgovor od nekoj sto go gledal da kaze dali e stvarno dobar filmot ili ne :) pozz. ps i na a1 go davale :)

јас го неам гледано

Chaos Theory mnogu jako 9\10

what_happens_in_vegas_movie_poster.jpg

Дефинитивно Сенки на Милчо Манчевски сеа пред некој ден го глеав филмот и е мнооогу добар. Кој не го гледал да го гледа и да види дека и македонците знаат да направат добар филм :)
07.08senki_Poster.jpg

После 85 страни со предлози, не знам дали некој ги предложил овие неколку филма?
1. Барака - поштено ќе си искулирате, филм со многу добра фотографија и супер музика
2. The Science of sleep - што се случува со типот кој ги заменува сонот и реалноста? Интересно направено.
3. Life after people - што би се случило ако од утре не нема на планетата ни Земја? Филмот не е за тоа како би исчезнале луѓето, туку што ќе се случи ако исчезнат. Не е лошо да се погледне.

Attachments

• baraka_film.jpg
    baraka_film.jpg
    63,3 KB · Прегледи: 3
  • science-of-sleep-poster-2.jpg
    science-of-sleep-poster-2.jpg
    30,5 KB · Прегледи: 96
  • AAAE110900-03.jpg
    AAAE110900-03.jpg
    146,7 KB · Прегледи: 5
Дефинитивно Сенки на Милчо Манчевски сеа пред некој ден го глеав филмот и е мнооогу добар. Кој не го гледал да го гледа и да види дека и македонците знаат да направат добар филм :)

Сенки на Манчевски? Јес дека муабетите на оваа тема се исцрпени уште месеци уназад, али... глумата+приказната=ужас...
Зарем може да се споредат ‘Сенки‘ и ‘Пред дождот‘?
I DON'T THINK SOOO....:nenene:
:kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom